Apartament Lunga 44

De la 250 LEI
Total: 0.00 Lei

Apartamentul Lunga 44, asa cum ii spune si numele, se afla pe strada Lunga nr. 44, la o distanta de doar 10 minute de mers pe jos fata de Piata Sfatului. Apartament Lunga 44 este un apartament modern, mobilat si utilat complet cu mobilier modern ce-i ofera o nota aparte. Apartamentul poate fi inchiriat integral in regim hotelier si este o locatie potrivita atat pentru un cuplu, cat si pentru o familie de 4 persoane.

Apartamentul se afla la parterul unei case si are o suprafata de 40 mp. Este dotat cu un dormitor care are un pat matrimonial, iar in zona de living cu o canapea extensibila. Zona de living este un open-space cu bucatarie. Bucataria este complet utilata si dispune de o zona de servit masa. Baia este dotata cu cabina de dus. Apartamentul este dotat cu tot ce este necesar pentru o acomodare rapida in locatie.

In dotarea apartamentului clientii nostri au la dispozitie masina de spalat, fier de calcat, WI-FI, aragaz, frigider, cuptor cu microunde, filtru de cafea si tot ce este necesar pentru o cazare confortabila. La doar cateva minute distanta de apartament aveti acces la mijloace de transport in comun catre toate punctele de interes din oras. Pozitia apartamentului ofera un traseu facil catre Poiana Brasov, unde puteti merge pentru a va plimba sau pentru a practica diferite sporturi de iarna. Localizarea acestuia se afla in Centrul Istoric din orasul Brasov faciliteaza deplasarea dumneavostra spre punctele de interes din oras, astfel ca nu va fi necesara utilizarea masinii. Va puteti plimba pe aleea de sub Tampa, sa vizitati muzee si sa descoperiti partea istorica a acestui oras.

Unitatea de cazare ofera TV, wi-fi gratuit, aragaz, frigider, cabina de dus, masina de spalat, cuptor cu microunde, fierbator, filtru de cafea. Cazarea in regim hotelier va asigura acces privat la locatie, menaj gratuit la o cazare de minim 3 zile si receptie telefonica 24/24 ore. 

Puncte de interes si distanta fata de Studio Lunga 44:

  • la 900 de metri de Centrul Vechi
  • la 1,4 km de Spitalul Regina Maria
  • la 3 km de Gara Brasov
  • la 3,5 km de Bazinul Olimpic si Sala Sporturilor
  • la 4,5 km de Coresi Shopping Resort
  • la 4 km de Paradisul Acvatic
  • la 13 km de Poiana Brasov

 

Facilitati

Parcare publica Parcare publica
Wi-Fi gratuit Wi-Fi gratuit
Camere de nefumatori Camere de nefumatori
Cabina de dus Cabina de dus
TV TV
Animale de companie Animale de companie
Bucatarie / chicineta Bucatarie / chicineta
Centrala proprie Centrala proprie

Tip pat

Dublu Dublu
Canapea extensibila dubla Canapea extensibila dubla

Tipul locatiei

Apartament 1 dormitor Apartament 1 dormitor

Tip discount

Avans nerambursabil Avans nerambursabil

Distanta fata de centru

Distanta fata de centru700m
Trebuie să fiţi autentificat pentru a putea adaugă comentarii.
Diana a scris pe 2017-01-08 21:07:40:
Apartamnet mare, spatios, linistit, aproape de centru.
Booking.com a scris pe 2017-01-20 10:39:29:
Excellent location, comfy and clean. Difficult to find in a car, and not sure where to park. Would be fine without a car.
Booking.com a scris pe 2017-01-20 11:03:14:
Locatia este moderna, curata, spatioasa si linistita, avand pozitia spre curtea interioara. Intrarea in locatie se face printr-un gang nu foarte "prietenos", in care persista un miros urat. Dar in apartament totul e OK.
Booking.com a scris pe 2017-01-20 11:27:45:
Excellent, very helpful and well-organised personel
Booking.com a scris pe 2017-01-20 11:33:14:
Soft pillows and mattress. Close to center. Quiet.
Booking.com a scris pe 2017-01-20 11:33:21:
Profesionalismul agentiei
Vezi toate comentariile
0722 396 035