Apartament Budget

De la 160 LEI
Total: 0.00 Lei

Apartamentul Budget este localizat chiar in Centrul Vechi al Brasovului. Apartamentul este situat pe Strada Nicolae Balcescu, la nr. 58. Pozitionarea apartamentului Budget este la doar 3 minute de mers pe jos fata de Piata Sfatului. Cand mergi intr-un oras si vrei sa-i descoperi legendele, povestile sau vrei sa vizitezi monumentele istorice ale acestuia, cauti cazare in apropierea acestora pentru a te bucura de ceea ce iti ofera orasul. Inchirierea unui apartament in Centrul Vechi al Brasovului va ofera aceasta posibilitate.

Apartamentul Budget este un apartament care poate fi inchiriat in regim hotelier si care permite acomodarea a unui numar maxim de 4 persoane. Este dotat cu un dormitor care are un pat matrimonial, iar in zona de living este dotat cu o canapea extensibila. Zona de livinga apartamentului este un open-space cu bucatarie. Bucataria este complet utilata si dispune de o zona pentru servit masa. Baia este dotata cu cada, iar intreaga unitate de cazare este mobilata modern.

In imprejurimi se regasesc o serie de restaurante cum ar fi: restaurant Sergiana, Restaurant La Ceaun, Restaurant Gaura Dulce, precum si principalele monumente istorice ale orasului Brasov: Biserica Neagra, Strada Sforii, Poarta Schei, Poarta Ecaterina, Casa Negustorilor, Pietrele lui Solomon s.a.m.d.  

Unitatea de cazare ofera TV, wi-fi gratuit, aragaz, frigider, cabina de dus, masina de spalat, cuptor cu microunde, fierbator, filtru de cafea. Va punem la dispozitie servicii de spalatorie si uscatorie rufe contra cost. Cazarea in regim hotelier va asigura acces privat la locatie, menaj gratuit la o cazare de minim 3 zile si receptie telefonica 24/24 ore.

Puncte de interes din Brasov si distanta fata de Apartament Budget:

  • la 500 de metri de Piata Sfatului: 8 minute de mers
  • la 1,3 km de Spitalul Regina Maria: 17 minute de mers/4 minute cu masina/11 minute cu autobuzul 
  • la 3,0 km de Gara Brasov: 36 minute de mers/9 minute cu masina/15 minute cu autobuzul 
  • la 3,2 km de Bazinul Olimpic si Sala Sporturilor Dumitru Popescu Colibasi: 37 minute de mers/10 minute cu masina/16 minute cu autobuzul 
  • la 4,3 km km de Coresi Shopping Resort: 53 minute de mers/11 minute cu masina/28 minute cu autobuzul 
  • la 4,3 km de Paradisul Acvatic: 52 minute de mers/11 minute cu masina/36 minute cu autobuzul 
  • la 13,4 km de Poiana Brasov: 21 minute cu masina/50 minute cu autobuzul 

Facilitati

Wi-Fi gratuit Wi-Fi gratuit
Camere de nefumatori Camere de nefumatori
Parcare cu plata Parcare cu plata
Cada Cada
TV TV
Animale de companie Animale de companie
Bucatarie / chicineta Bucatarie / chicineta
Centrala proprie Centrala proprie

Tip pat

Dublu Dublu
Canapea extensibila dubla Canapea extensibila dubla

Tipul locatiei

Apartament 2 dormitoare Apartament 2 dormitoare

Tip discount

Avans nerambursabil Avans nerambursabil

Distanta fata de centru

Distanta fata de centru800m
Trebuie să fiţi autentificat pentru a putea adaugă comentarii.
Rezervari
Batranesc apartamentul, dar compeseaza prin curatenie si servicii
Rezervari
Unul dintre apartamente a fost modern, nou, spațios și foarte confortabil! Celălalt nu era atât de mult, așa cum mi-au spus prietenii mei, cele două canapele nu erau de fapt de câte două persoane, pentru că erau foarte mici. Personalul a fost super amabil la sosirea noastră!
Rezervari
Cazare in zona centrala. Pretul confortabil, dar mobilierul este clasic. Nu este ceva spectaculos, dar ai mai mult de castigat daca alegi un apartament, comparativ cu o camera de hotel
Rezervari
Greu cu parcarea, noroc ca sunt zone in apropiere n care poti sa lasi gratuit masina. Daca ai nevoie de masina, nu alegeti o locatie din centru. Nu reusesti nicicum sa parchezi langa zona de cazare

Vezi puncte de interes

0722 396 035