Apartament Family

De la 250 LEI
Total: 0.00 Lei

Apartament Family este o unitate de cazare disponibila pentru inchiriere in regim hotelier in Brasov. Apartamentul Family este localizat pe strada Toamnei nr.13, in Centrul Business al orasului Brasov. Apartamentul se afla situat la o distanta de doar 2,5 km fata de Centrul Istoric al Brasovului si la doar 10 minute de mers pe jos fata de Spitalul Sfantul Constantin si Spitalul Judetean. Apartamentul se poate inchiria pentru a putea petrece un sejur in Brasov, indiferent de scopul pentru care ati ales acest oras.

In imprejurimi se regasesc un numar suficient de mare de restaurante, fast-food-uri, magazine comerciale si puncte de interes. Enumeram din ele o parte, astfel ca de la unitatea de cazare aveti acces usor spre: Sergiana Center, Social Pub, Restaurant Ceasu’ Rau, Bistro Nec’s si inspre Camera de Comert si Industrie.

Apartamentul se afla la etajul 3 intr-un bloc de locuinte si are o suprafata de 50 mp. Locatia dispune de doua dormitoare fiecare avand un pat matrimonial. Bucataria este spatioasa si utilata astfel incat sa va ofere tot ce este necesar pentru o acomodare cat mai rapida. Baia este una spatioasa si este dotata cu cabina de dus. Unitatea de cazare ofera TV, Wi-Fi gratuit, aragaz, frigider, cabina de dus, cuptor cu microunde, filtru de cafea si poate acomoda pana la 6 persoane.

Probabil va intrebati de unde numele ,,Family”? Numele l-am ales dupa ce clientii care au ales cazarea in acest apartament ne-au spus ca s-au simtit ca acasa.

Cazarea in regim hotelier va asigura acces privat la locatie, menaj gratuit la o cazare de minim 3 zile si suport telefonic 24 din 24 de ore. Va putem oferi servicii de spalatorie si uscatorie rufe contra cost.

Apartament Family se afla la urmatorele distante fata de punctele de interes din Brasov:

 • la 3,2 km de Centrul Vechi
 • la 1,1 km de Spitalul Regina Maria
 • la 1 km de Gara Brasov
 • la 1,2 km de Bazinul Olimpic si Sala Sporturilor
 • la 3,5 km de Coresi Shopping Resort
 • la 4 km de Paradisul Acvatic
 • la 15 km de Poiana Brasov

 

  Facilitati

  Wi-Fi gratuit Wi-Fi gratuit
  Camere de nefumatori Camere de nefumatori
  Parcare privata Parcare privata
  Aer conditionat Aer conditionat
  Cabina de dus Cabina de dus
  Animale de companie Animale de companie
  Bucatarie / chicineta Bucatarie / chicineta
  Centrala proprie Centrala proprie

  Tip pat

  Dublu Dublu

  Tipul locatiei

  Apartament 2 dormitoare Apartament 2 dormitoare

  Tip discount

  Avans nerambursabil Avans nerambursabil

  Distanta fata de centru

  Distanta fata de centru3200m
  Trebuie să fiţi autentificat pentru a putea adaugă comentarii.
  Booking.com a scris pe 2017-02-08 16:19:36:
  Good location and good value for money (you have a whole apartment for yourself). Pretty good utilities. Small TV (but you are not here for TV). We needed to plug-in all the stuff (fridge, thermic central). They have pretty dumb rules (like demanding to take out the garbage at checkout).
  Booking.com a scris pe 2017-02-08 16:24:40:
  Curat ținând cont ca este un ap. închiriat, tot ok. ( adevărat ca nu am stat decât o noapte), Dotat se pare cu tot ce ai avea nevoie (eu nu am avut nevoie) Raport preț calitate ok ( am avut un preț f. bun -intrare duminică, pt. Vineri sâmbătă prețurile sunt mai mari) Tv. dintr-un dormitor cam dus tubul ,ar trebui schimbat plus ca nu avea decât o telecomandă comuna cu cel din living/bucatarie. Ar mai trebui și câteva becuri, abajururi schimbate, alte aparate nu am folosit
  Booking.com a scris pe 2017-02-08 16:24:54:
  totul a fost ok! apartament bine utilat,curat,spatios
  Booking.com a scris pe 2017-02-08 16:29:56:
  good size. close to the centre of Brasov. very clean with comfortable beds. backed on to busy road very noisy with windows open. No air conditioning. Needs a kettle. not saucepan.
  Booking.com a scris pe 2017-02-08 16:50:12:
  We stayed in the apartment with two bedrooms, the apartment is spacious, heated quickly and well. Staff is always online. No soap, toilet paper, hairdryer.
  Booking.com a scris pe 2017-02-08 16:53:11:
  A fost foarte curat , amplasat central. Controlul temperaturii ambientala.
  Vezi toate comentariile
  0722 396 035