Apartament Fantasy

De la 180 LEI
Total: 0.00 Lei

Apartament Fantasy este situat in Centrul Vechi al orasului Brasov, pe Strada Republicii nr. 56, la doar 3 minute distanta de mers pe jos pana in Piata Sfatului sau la Biserica Neagra. Orasul Brasov este un oras de poveste care merita sa fie descoperit si strabatut la pas. Nu veti avea nevoie nici de masina, dar nici de mijloacele de transport in comun pentru a vizita principalele obiective turistice, dintre care amintim Biserica Neagra, Piata Sfatului, Turnul Alb, Turnul Negru, Poarta Ecaterina, Piata Sforii.                

Apartament Fantasy este unul de tip superior cu o suprafata totala de 60 mp si se afla la etajul unu al unui imobil, avand o suprafata de 60 mp si dispune de o zona de living cu o canapea extensibila si  un dormitor cu pat matrimonial ce asigura o disponibilitate maxima de 4 persoane. Bucataria decomandata este utilata complet si are o zona de servit masa. Baia are mobilier modern si este dotata cu cabina de dus.

Apartamentul poate fi inchiriat in regim hotelier si este locul ideal in care dumneavoastra va puteti caza cand ajungeti in Brasov. Inchiriere in regim hotelier va asigura acces privat la locatie si suntem siguri ca o sa reveniti cu drag datorita confortului si serviciilor oferite.

Unitatea de cazare ofera TV, wi-fi gratuit, aragaz, frigider, masina de spalat, cuptor cu microunde, filtru de cafea si poate acomoda pana la 4 persoane. Cazarea in regim hotelier va asigura acces privat la locatie, menaj gratuit la o cazare de minim 3 zile si receptie telefonica 24/24 ore. La cerere ZeBrasov va ofera servicii de spalatorie si curatatorie contra cost.

Puncte de interes si distanta fata de Apartament Fantasy:

  • la 550 metri de Piata Sfatului: 7 minute de mers
  • la 1,4 km de Spitalul Regina Maria: 17 minute de mers/4 minute cu masina/14 minute cu autobuzul
  • la 2,9 km de Gara Brasov: 35 minute de mers/8 minute cu masina/17 minute cu autobuzul
  • la 3,0 km de Bazinul Olimpic si Sala Sporturilor Dumitru Popescu Colibasi: 38 minute de mers/10 minute cu masina/19 minute cu autobuzul
  • la 4,2 km de Coresi Shopping Resort: 52 minute de mers/11 minute cu masina/36 minute cu autobuzul
  • la 4,1 km de Paradisul Acvatic: 51 minute de mers/11 minute cu masina/35 minute cu autobuzul
  • la 13,0 km de Poiana Brasov: 19 minute cu masina/45 minute cu autobuzul

 

Facilitati

Parcare publica Parcare publica
Wi-Fi gratuit Wi-Fi gratuit
Camere de nefumatori Camere de nefumatori
Cabina de dus Cabina de dus
Animale de companie Animale de companie
Bucatarie / chicineta Bucatarie / chicineta
Centrala proprie Centrala proprie

Tip pat

Dublu Dublu
Canapea extensibila dubla Canapea extensibila dubla

Tipul locatiei

Apartament 1 dormitor Apartament 1 dormitor

Tip discount

Avans nerambursabil Avans nerambursabil

Distanta fata de centru

Distanta fata de centru1m
Trebuie să fiţi autentificat pentru a putea adaugă comentarii.
Booking.com
Amplasarea centrala, curatenia, personalul amabil, toate electrocasnicele functionale in bucatarie. Exista vesela,tacamuri, tigaie, filtre de cafea, cratite. Acces dificil cu bagajele, parcarea fiind publica, cu taxa si cam departe de apartament. Lenjeria pentru canapeaua din living era foarte uzata, cea din dormitor ok. Am ramas fara caldura de 3 ori, deoarece termostatul centralei era amplasat in alt apartament.Dimineata devreme ceva zgomote cu organizarea cafenelelor vecine, in schimb seara liniste
Booking.com
A fost placut. Amplasarea si confortul. Usa de la intrare nu se inchidea foarte bine.
Rezervari
Cladire veche si zgomot, dar in rest totul a fost cum credeam ca o sa fie
Rezervari
Foarte greu cu parcarea in centru, mai ales ca trebuie sa ridicam cheile din alte locatii. Cu toate acestea personalul de la receptie va sta la dispozitie pentru orice informatie si ajutor. Ma bucura acest lucru
Rezervari
Totul!! Locatie in centru ,aproape de tot ce vrei ! Apartament mare! Acces la mijoc de transport,la scara blocului,parc peste strada,biserica,mall,piata,etc toate la 2 min de locatie!

Vezi puncte de interes

0722 396 035