Camera 1 SynArt

De la 150 LEI
Total: 0.00 Lei

Apartamentul SynArt este o locatie pe care o punem la dispozitia dvs. pentru inchiriere de tip regim hotelier. Apartamentul SynArt este un apartament spatios pe care il oferim spre inchiriere atat integral, cat si separat pe camere la cerere. Apartamentul este situat pe Bulevardul 15 Noiembrie in zona Cinematecii Patria, la o distanta de doar 700 de metri fata de Centrul Istoric al orasului Brasov.

Localizarea apartamentului SynArt este una care aduce beneficii in cazul in care optati pentru o cazare in regim hotelier pentru a va putea petrece o vacanta impreuna cu familia si prietenii. In afara de acest aspect, apartamentul SynArt poate sa va ofere o locatie de cazare potrivita si in cazul in care calatoriti in scop profesional. In apropierea acestui apartament aveti acces spre: Aula Universitatii Transilvania, Tribunalul Brasov, Spitalul Sfantul Constantin. Ca si recomandari pentru petrecerea timpului liber, veti descoperi in zona Centrului Vechi pub-uri, dar si restaurante cu review-uri foarte bune pe site-urile de profil: Restaurant Ceasu’ Rau, Bistro Nec’s, Panini fast-food, Restaurant Pandamania si Ritmo Cafe.

Apartamentul se afla la etajul 3 intr-un bloc de locuinte si are o suprafata de 70 mp. Apartamentul integral dispune de un dormitor cu pat matrimonial in care mai este si o canapea dubla extensibila, un alt dormitor cu pat matrimonial, bucatarie decomandata si baie cu cada. Inchiriat integral apartamentul SynArt poate acomoda un numar maxim de 6 persoane.

Separat, fiecare camera din acest apartament poate sa fie inchiriata la cerere in regim hotelier. Camera 1 SynArt este dotata cu un pat matrimonial si poate acomoda 2 persoane. Cazarea in acest apartament va fi una confortabila deoarece apartamentul este unul spatios, avand o baie mare comuna, dar si o bucatarie decomandata complet mobilata si utilata, unde puteti sa gatiti si sa petreceti momente placute.

Unitatea de cazare ofera TV, wi-fi gratuit, aragaz, frigider, cada, masina de spalat, cuptor cu microunde, fierbator, filtru de cafea. Va punem la dispozitie servicii de spalatorie si uscatorie rufe contra cost. Cazarea in regim hotelier va asigura acces privat la locatie, menaj gratuit la o cazare de minim 3 zile si receptie telefonica 24/24 ore.

Apartamentul SynArt se poate inchiria integral sau pe camere, cu acces comun cu alti turisti la bucatarie si la baie.

Puncte de interes si distanta fata de locatia de cazare Camera 1 SynArt:

  • 1,5 km de Piata Sfatului: 20 minute de mers/5 minute cu masina/18 minute cu autobuzul
  • 500 m de Spitalul Sfantul Constantin: 7 minute de mers/2 minute cu masina/7 minute cu autobuzul
  • 2,0 km de Gara Brasov: 24 minute de mers/6 minute cu masina/11 minute cu autobuzul
  • 2,2 km de Bazinul Olimpic si Sala Sporturilor Dumitru Popescu Colibasi: 26 minute de mers/7 minute cu masina/12 minute cu autobuzul
  • 3,3 km de Coresi Shopping Resort: 42 minute de mers/8 minute cu masina/22 minute cu autobuzul
  • 3,7 km de Paradisul Acvatic: 46 minute de mers/8 minute cu masina/28 minute cu autobuzul
  • 14 km de Poiana Brasov: 21 minute cu masina/50 minute cu autobuzul

Aceasta locatie nu este o structura de cazare ci o locatie care se inchiriaza cu contract de inchiriere

 

Facilitati

Parcare publica Parcare publica
Wi-Fi gratuit Wi-Fi gratuit
Camere de nefumatori Camere de nefumatori
Vedere Vedere
Cada Cada
TV TV
Animale de companie Animale de companie
Bucatarie / chicineta Bucatarie / chicineta
Centrala proprie Centrala proprie

Tip pat

Dublu Dublu

Tipul locatiei

Apartament 2 dormitoare Apartament 2 dormitoare

Tip discount

Avans nerambursabil Avans nerambursabil

Distanta fata de centru

Distanta fata de centru850m
Trebuie să fiţi autentificat pentru a putea adaugă comentarii.
Rezervari
Baie si bucatarie comuna. In rest conditii bune
Rezervari
Am apreciat foarte mult amabilitatea personalului

Vezi puncte de interes

0722 396 035