Restaurantul din Brasov 4 Amici se afla pe Strada 13 Decembrie, la numarul 17. Restaurantul se afla in apropiere de Centrul Civic al Brasovului, in zona Onix.

1

Restaurantul 4 Amici imbina eleganta si traditia localurilor cu specific italienesc. 4 Amici se prezinta ca un restaurant elegant in care se servesc renumitele bucate italienesti, alaturi de savuroasele bucate traditionale romanesti. Restaurantul va asteapta cu peste 80 de feluri de mancare si de sortimente de pizza. Aici gasiti si peste 10 feluri de vinuri din cele mai rafinate.

2

Motto-ul restaurantului este: „Bucate pentru toate gusturile”,  pentru ca doar aici gusturile preparatelor rustice si gusturile traditionale italiene se imbina perfect.

Restaurantul are mai multe locuri de parcare si va pune la dispozitie o terasa unde puteti petrece linistiti timpul liber. Aici nu sunt deranjati de traficul intens al arterei principale din imediata apropiere fata de restaurant.
3

Restaurantul pizzerie din Brasov, 4 Amici va indeamna sa il vizitati. Vi se ofera servicii de cea mai inalta calitate intr-un decor frumos.

Serviciul ireprosabil si atmosfera destinsa recomanda restaurantul ca fiind alegerea perfecta pentru un pranz in interes de serviciu, o intalnire cu prietenii sau o aniversare alaturi de cei dragi. Cadru este frumos si restrans, punandu-va la dispozitie separeul restaurantului cu o capacitate de 22 de locuri.

In apropierea acestui restaurant, va recomand cu drag Studio 71. Este un studio de inchiriat in regim hotelier, cu toate dotarile necesare pentru acomodare.

studio 71

Studio 71- acest studio poate fi inchiriat in regim hotelier, iar localizarea acestuia la doar 5 minute de mers pe jos fata de Gara Brasov.