Bradul de Craciun a fost instalat de curand in Piata Sfatului, ducandu-ne pe noi cu gandul la sarbatorile care se apropie cu pasi marunti. In fiecare an in acest loc se instaleaza un brad frumos impodobit.

6

Bradul are aproximativ 28 de metri inaltime zi a fost adus in Brasov din Vama Buzaului. Muncitorii primariei au inceput deja sa si impodobeasca impresionantul brad pentru a putea fi totul gata pana in data de 6 decembrie. Tot atunci va fi momentul in care va avea loc aprinderea luminitelor impreuna cu toate podoabele orasului. Atunci se va aprinde si instalatia care este frumos montata pe Strada Republicii, dar si pe Michael Weiss. De asemenea, o perdea luminoasa va face legatura si intre Piata Sfatului – Piata Enescu – Strada Valentin Wagner – Piateta Sfantul Ioan. Ca si noutate anul acesta in Piata Sfantul Ioan (din spatele hotelului ARO) se va amenaja un patinoar in aer liber.

7

8

 

Anul acesta au fost, in total, 20.000 de metri patrati de perdea luminoasa. Acestea vor infrumuseta orasul dupa aprinderea beculetelor.

In acest an brasoveni se vor bucura de trei brazi de Craciun. Acestia ii veti gasi in Piata Sfatului, altul in Piata Unirii si cel de-al treilea in Piateta Sfantul Ioan.