Aro-Palace Brasov este lider recunoscut pe piata turistica interna si internationala. Aro Palace ofera servicii de cazare si alimentatie publica la un standard calitativ ridicat.

Hotelul este in Centrul Transilvaniei si de aceea este unul dintre cele mai importante unitati de cazare din regiune. Hotelul are o capacitate foarte mare de cazare cu o multime de camere de inchiriat. Hotelul ofera turistilor si un centru SPA.

aro palce3

De ce Hotel Aro Palace?

In acest hotel te poti relaxa in saloanele de masaj, in piscina de dimensiuni semi-olimpice, in aburul cu miresme imbietoare al saunei sau in sala de fitness dotata cu aparatura moderna.

Centrul de agrement si sport Wellness & SPA pune la dispozitie urmatoarele facilitati: hidroterapie, electroterapie, masaj, cardio-fitness, fitness, spinning, aerobic, solar, sauna, piscina si bar.

Oaspetii pot degusta preparate din bucataria romaneasca si europeana la restaurantul hotelului. Ei se pot bucura de vederea spre Cetatea Brasovului din Clubul Belvedere, aflat la ultimul etaj al hotelului Aro Palace.

Condimente bine alese, combinatii atent gandite si produse de calitate. Acestea sunt doar cateva dintre ingredientele obligatorii pentru ca o mancare sa fie cu adevarat gustoasa. „In spatele fiecarui preparat exista o poveste. Sunt foarte multe ingrediente, sunt foarte multe culori, sunt foarte multe arome pe care le asociezi si la final poate sa iasa un preparat de vis”.

Barul de noapte al hotelului este decorat cu marmura, lemn si elemente art deco. Candelabrele si oglinzile mari creeaza o atmosfera speciala, in care oaspetii pot savura bauturile preferate. Barul de noapte este un local de referinta al orasului Brasov si recunoscut ca unul dintre cele mai deosebite din tara.

Modernizarile aduse in ultimii ani, dau un aspect modern si proaspat clasicului Bar de Noapte „Aro-Palace”. Centrul spa si de wellness al hotelului Aro Palace ofera diverse tratamente si proceduri de infrumusetare. Include o piscina, saune, zone de masaj si o sala de fitness.

aro palce2

Compania detine o baza materiala complexa care include 5 hoteluri cu o capacitate totala de peste 1300 locuri. Acestea acopera nivele de confort de 5, 3 si 2 stele. In plus detin si 3 restaurante cu specific traditional cu oferta culinara si ambientala de exceptie.