Capitan Nemo este locatia ideala de relaxare. Restaurantul se afla pe Calea Bucuresti la numarul 5. Ca si reper restaurantul se afla la capatul statiilor de bus din zona, vis-à-vis de restaurantul McDonald.

Am fost acolo de mai multe ori si am fost foarte placut surprins de linistea si relaxarea pe care o ofera acest loc.

1

Asezarea acestei locatii face ca privelistea de pe terasa sa iti permita sa vezi cum se imbina natura cu mediul urban. Chiar in fata restaurantului se afla Muntii Piatra Mare pe care ii poti admira si din interior de pe geam. Restaurantul are geamuri mari de sticla care iti permite asta.

Cel mai bun moment sa admire privelistea este luna noiembrie. Atunci se poate observa cu usurita cum varfurile muntilor sunt usor atinse de zapada, schimbandu-si usor culoare in alb.

Pe de alta parte undeva la dreapta poti vedea o padure mare si deasa care toamna si primavara ofera o abundenta de culori.

2

Este un rasfat sa vii si sa te asezi la Capitan Nemo pe terasa in orice anotimp. Retineti ca aici se pot organiza si festivitati sau petreceri private.

De ce Capitan Nemo?

In partea opusa putem vedea deja orasul si agitatia lui, oamenii grabiti, dar blanzi. Masini care cauta un parcare sau o destinatie si peste drum este chiar si un parculet unde, copii alearga si se bucura de copilarie.

3

Inca de la intrarea in restaurant putem oberva cum restaurantul este impartit in doua. Acest semn este ca inainte exista un separeu pentru fumatori. Locul iti inspira linististe, linistea fiind acompaniata de o muzica usoara, ambientala.

Dupa ce am studiat meniul am putut observa ca aici specificul bucatariei este mediteranean. Sper sa nu ma insel!

In tot decursul vizitelor mele nu am putut sa nu observ ca aici in anumite zile personalul vine cu oferte personalizate. Aceste oferte sunt in general la pizza care este mereu proaspata si gata sa fie consumata. Ofertele care nu sunt incluse in meniu sunt comunicate de catre chelneri.

Bauturile sunt din cele mai diverse de la racoritoare si sucuri fresh, la bere si cocktail-uri racoritoare. Aici puteti sa savurati si specialitati de cafea.