Cartofisseria din Brasov s-a nascut din dorinta de a rasfata clientii cu cei mai buni cartofi prajiti, prajiti pe loc.

Cartofisseria se afla pe strada George Baritiu, la numarul 8 si si-a mai deschis recent o locatie in centrul orasului. Este la indemana oricui sa ajunga astfel sa le faca o vizita si sa savureze o portie de cartofi naturali prajiti.

1

La Cartofisserie vii sa savurezi cei mai deliciosi cartofi proaspeti, taiati si prajiti pe loc! Ai la alegere 8 tipuri de sosuri, dulci sau picante, pentru toate gusturile.

De ce sa alegi Cartofisseria?

Se spune ca la Cartofisserie, cartofi sunt serviti la rang de arta, asta pentru ca acesti cartofi sunt atent alesi de catre proprietar. Retetele de sosuri sunt unele dintre cele mai gustoase. Aici sosurile sunt amestecate in asa fel incat sa se creeze un alt sos cu un gust mai bun, deosebit.

Prin aceasta tehnica cei de la Cartofisserie reusesc sa indeplineasca si cele mai diverse si ciudate cerinte. Astfel ca fiecare client sa plece multumit si sa revina ori de cate ori se afla prin Centrul Vechi al Brasovului.

2

Aici cartofi sunt rasfatati si atent curatati pentru indepartarea tuturor impuritatilor. Astfel, prin prajire, cartofii de la Cartofisserie sa fie cei mai buni si cei mai gustosi. Dupa indepartarea impuritatiilor cartofi fac o bine meritata baie in ulei, astfel in cat prin prajire capata frumoasa culoare aurie si o crusta deosibit de frumoasa, cartofi ramanand crocanti si gata de savurat.

Adevaratii cartofi prajiti sunt scaldati in sosuri condimentate, cu ierburi si arome, pentru o experienta completa a gustului desavarsit.

Una din unitatile de cazare aflate in apropierea Cartofisseriei este Apartament Saguna. Apartament Saguna se inchireaza in regim hotelier, fie integral sau separat la cerere pe camere individuale.

apartament saguna

Sejurul dumneavoastra va fi unul de neuitat in apartament Saguna, deoarece acesta este dotat cu tot ce este necesar pentru o acomodare placuta a clientului.

O alta sugestie pentru cazare in apropiere este Pensiunea Dolce. Pensiunea va pune la dispozitie cu 7 camere spatioase, cu baie proprie si curte interioara.

pensiunea dolce