Brasovul este unul dintre cele mai vizitate orase din tara, fie ca este vorba despre turisti de peste hotare veniti pentru a descoperi Romania, fie ca vorbim de turisti autohtoni. Motivele pentru care Brasovul este o destinatie turistica foarte cautata sunt arhitectura orasului, istoria sa, multitudinea de obiective turistice aflate in oras, dar si proximitatea fata de alte puncte de interes pentru turisti, cum ar fi Poiana Brasov, zona Bran-Moeciu, Sinaia si multe altele.

Centrul Brasovului

A vizita Brasovul pentru o singura zi este cu siguranta insuficient si tot ce ar face este sa deschida apetitul turistului pentru mai mult… Brasov.

O experienta turistica completa pentru cei ce aleg sa petreaca timp explorand Brasov este gasirea unei unitati de cazare in centrul Brasovului. Este mult mai usor sa ”simti” orasul atunci cand te afli in ”inima” sa. Cazarea in centrul orasului aduce o multime de beneficii pentru turisti, de la econimia de timp si energie pentru a ajunge la principalele obiective turistice, care sunt amplasate cu precadere in centrul Brasovului, la experienta culinara desavarsita oferita de restaurantele de renume ce se afla in zona istorica a orasului de sub Tampa.

Istorie-BrasovOrasul Brasov ofera experiente memorabile pentru toate tipurile de turisti. Cei pasionati de istorie, care pot descoperi vechile fortificatii ale orasului, mzeele si bisericile ce povestesc ”drumul pe care l-a parcurs” orasul de-a lungul existentei sale.

Cei pasionati de natura se pot bucura de o plimbare pe muntele Tampa sau pot lua la pas potecile din imprejurimile Brasovului pentru a descoperi frumusetile pe care le ofera zona.

Gurmanzii se pot bucura de un rasfat al papilelor gustative in restaurante recunoscute pentru varietatea si calitatea preparatelor. Brasovul ofera atat restaurante cu specific romanesc, dar si unguresc si international.

Cei veniti in Brasov alaturi de familie pot petrece timp impreuna la Paradisul Acvatic, Dino Park Rasnov, Gradina Zoologica, Superland, Parc Aventura.

Brasovul este un oras deschis tuturor, care are multe de oferit oricarui vizitator.

camera vila pianinoPentru o sedere linistita in inima Brasovului, recomandam Vila Pianino. Aceasta este situata in Centrul Vechi, pe Strada Lunga la numarul 81. Vila Pianino se afla suficient de aproape de centrul turistic al orasului Brasov (doar 1 kilometru distanta fata de Piata Sfatului) si, in acelasi timp, la o distanta suficienta pentru a putea oferi oaspetilor toate conditiile pentru relaxare in timpul petrecut aici.

Vila Pianino este dotata cu toate cele necesare, de la Wi-Fi Gratuit, la frigider si cuptor cu microunde.

Pe Blogul nostru puteti gasi mai multe idei pentru petrecerea timpului liber in sectiunea dedicata Obiectivelor turistice.