Acest eveniment se intampla chiar la Brasov, iar deschiderea este programata pe 1 Noiembrie anul acesta (2017).

Noua imagine a noului loc de joaca este una jucausa cu personaje de poveste facand astfel locul mai atractiv atat pentru copii, cat si pentru parinti. Arhitectii au tinut cont de faptul ca intregul complexul este destinat celor mici si de aceea intrarea a fost conceputa pentru a usura accesul celor foarte mici. Scarile sunt de dimensiuni de la foarte mici la cele mai potrivite pentru a facilita intrarea tuturor.

1

Am inteles ca in aer liber, pe partea de nord, este amenajata o terasa de vara cu o vedere panoramica extraordinara. Terasa de care va povestesc are o suprafata de peste 500 mp. Clientii se vor bucura aici de bauturi si produse alimentare servite de la un stand amenajat pe terasa exclusiv in sezonul cald.

Aici este amenajata si o sala multifunctionala de peste 310 mp, echipata la cele mai inalte standarde. Aceasta va oferi atat copiilor, cat si parintilor posibilitatea de a practica diferite sporturi.

Magazinele Superland sunt amplasate strategic la intrare si, de asemenea, la iesirea din zona de joaca. Aici veti gasi jucarii, imbracaminte pentru copii, tricouri, sepci si suveniruri, toate purtand emblema cu Superland.

2

Atractiile principale sunt zonele de joaca separate

Zonele de joaca acopera o suprafata de peste 1.400 de metri patrati si sunt dedicate copiilor de peste patru ani. Aceasta consta dintr-o structura modulara desfasurata pe patru etaje si contine o serie de tuburi colorate, structuri pentru alpinism, trambuline, tunuri cu bile mari din plastic si multe alte atractii pentru copii jucausi.

In apropierea acestei locatii ideale pentru familiile cu copii, va recomand cu mare drag studio Lunga 53. Acest studio se inchireaza in regim hotelier si este situat pe strada cu acelasi nume la numarul 53. Studio-ul se afla la doar 10 minute de mers pe jos fata de Centrul Istoric al orasului Brasov. Superland este pe o strada aproximativ paralela fata de acest studio care va poate asigura o cazare de vis.

lunga

Un alt studio ideal pentru un sejur ideal este cu siguranta studio Europa. Acesta este situat pe Strada Avram Iancu nr. 48, intr-un imobil rezidential. De aici veti avea o vedere extraordinara catre muntele Tampa. Studio-ul se afla la doar 15 minute de mers pe jos distanta fata de Centrul Vechi al Brasovului.

Studio-ul ce poate fi inchiriat in regim hotelier este compus dintr-un living cu pat matrimonial, dressing spatios, tv, baie spatioasa cu cada si masina de spa lat.

Indiferent ca veniti in Brasov in vacanta sau in interes profesional, studio-ul va pune la dispozitie cazarea in regim hotelier.

europa