Centrul de echitatie din Brasov este localizat chiar la intrarea in statiunea Poiana Brasov. Acesta va invita sa petreceti sejururi de neuitat intr-un peisaj si o ambianta calda, ca de basm.

Centrul de echitatie din Poiana Brasov

Acest centru de echitatie va ofera disponibilitatea de a va putea caza la una din vilele proprii foarte bine puse la punct. Aici gasiti produse si servicii de cea mai inalta calitate. Centrul de echiatie are chiar si un restaurant propriu unde, puteti servi masa impreuna cu familia sau chiar cu prietenii.

Centrul de echitatie din Poiana Brasov1

Centrul de echitatie este atractia principala din Poiana Brasov, oferind amintiri de neuitat. Acesta este situat in nordul statiunii, pe stanga soselei spre Brasov, in apropiere de Cabana Junilor. Centrul dispune de un grajd cu o capacitate de 26 cai, cu toate anexele necesare si de un teren de sport multifunctional.

Centrul de echitatie din Poiana Brasov2

Turistii pot apela la sfaturile unor instructori calificati care sa-i initieze in arta calariei. Aici se poate inchiria si echipamentul necesar practicării acestui sport. Pentru incepatori sunt organizate cursuri de calarie cu o durata de 6 zile.

Aici se mai pot organiza, la cerere, plimbari de agrement calare, plimbari cu sarete si sanii. In cadrul centrului sunt prezentate tot la cerere, demonstratii de calarie. Ferma detine cai pentru agrement, lipitani si metisii lor, ponei, arabi si metisii acestora, intr-o paleta variata de culori. Cu acestia va puteti aventura la excursii in grup-calare pe teren variat din Poiana Brasov, la plimbari cu atelaje, cu sania si la cursuri de echitatie pentru incepatori.