City Food se afla langa Complexul Orizont si Piata Astra si este locul ideal pentru a lua masa in oras, impreuna cu prietenii sau familia. City Food va ofera fresh food, pizzerie, rotiserie si bar.

1

City Club este un local nou aparut pe piata brasoveana, conceput pentru a avea doua utilitati principale: bistro si club.

City Food, are la baza conceptul de self service, care aduce un plus de rapiditate, varietate culinara si prospetime. Preturile sunt accesibile, preparatele sunt realizate de catre profesionisti in domeniu. Servirea se face de catre personal specializat care poate oferi consiliere pe intreaga durata a preluarii comenzilor.

Intr-un cadru modern, primitor si elegant, cu o capacitate de 96 de locuri, City Club este locul ideal pentru organizarea de corporate events. Intre astfel de evenimente amintim: seminarii, training-uri, conferinte, coffee-break-uri, aniversari de firma sau chiar lansari de produs.

2

Pentru orice eveniment pe care doriti sa-l organizati, City Club va poate pune la dispozitie suportul tehnic. Astfel ca putem sa oferim sonorizare, lumini, proiectii pe plasme, amenajarea salii, DJ profesionisti si MC pentru petreceri reusite.

Preturile sunt accesibile, distractia este din plin, ramane doar sa vii sa te convingi singur!