Clinica Eva din Brasov este cea mai mare maternitate din Vestul Romaniei, fiind fondata in anul 2007 din capital 100% privat. In cadrul clinicii lucreaza 70 de medici specialisti in: Ginecologie, Obstetrica Ginecologie, Anestezie, Neonatologie, Pediatrie, Urologie, Ortobedie, Chirurgie Generala, Endocrinologie, Dermatovenerologie. Clinica pune la dispozitia pacientelor servicii medicale 24/7.

Maternitatea Eva Exterior

Dotari Maternitatea Eva

Maternitatea Eva ofera viitorilor parinti mai multe optiuni in ceea ce priveste aducerea unui nou membru in cadrul familiei, fiind doatata cu doua sali de nastere pe cale naturala, o sala pentru nastere in mediul acvatic si doua sali de nastere prin cezariana. In plus, in clinica functioneaza o sectie de ATI (Anestezie si terapie intensiva) si Neonatologie. Toate salile sunt dotate cu aparatura performanta, contribuind astfel la o experienta medicala cat se poate de sigura atat pentru mama, cat si pentru nou nascut.

Eva interiorAvantajele nasterii la Clinica Eva din Brasov

Printre din avantajele unei nasteri in cadrul Maternitatii Eva se numara:

  • Posibilitatea de a alege medicul, fie ca este vorba despre unul din medicii MedLife, fie ca este vorba de un doctor care lucreaza la alt spitat
  • Posibilitatea ca tatal sa asiste la nastere (daca doreste)
  • “Ora magica” la cerere – pentru ca primele clipe din viata unui bebelus sunt foarte importante, iar ”ora magica” ajuta la realizarea atasamentului intre mama si nou nascut
  • Scoala viitorilor parinti – cursuri ce pregatesc viitorii parinti pentru venirea noului membru al familiei. La aceste cursuri sunt invitati medici ginecologi, neonatologi, pediatri, anestezisti, specialisti in recoltarea celulelor stem, consultanti in alaptare
  • Ingrijire post-natala atat pentru bebelus cat si pentru mama
  • Investigatii complexe pentru nou nascuti
  • Posibilitatea de ingrijire a nou nascutului tip “rooming – in” daca starea de sanantate a mamei si a bebelusului o permite
  • Recoltare de celule Stem contra cost

 

Personal

Personalul Maternitatii Eva este foarte bine pregatit si foarte amabil, ceea ce face toata experienta nasterii si post-natala mult mai usoara pentru noii parinti. Cadrele medicale viziteaza zilnic pacientii (atat mamele cat si nou nascutii), monitorizand cu foarte mare atentie evolutia acestora si raspunzand intrebarilor noilor parinti.
Asistentele sunt foarte grijulii, oferindu-i mamei sprijinul de care are nevoie in primele zile dupa nastere. Acestea le ghideaza pe mame cu privire la imbaierea bebelusului, schimbarea scutecului, imbracarea nou-nascutului si orice alte aspecte pe care tanara mama le stie pana in acel moment doar in teorie.

 

salon maternitatea evaRezerve

Clinica Eva dispune de 16 rezerve cu 1 sau 2 paturi, ce au in dotare tot ceea ce este necesar unei sederi confortabile pe timpul recuperarii: consola de terapie, grup sanitar propriu, aer conditionat, televizor, masa de infasat. Fiecare rezerva este dotata cu sistem de chemare a asistentei, fie ca este vorba de asistenta pentru mama, fie pentru bebelus. Asistenta medicala este asigurata 24 din 24, astfel ca daca mama opteaza pentru tinerea bebelusului in rezerva, o asistenta este doar la un apel distanta.

 

Cazare in apropiere de Clinica Eva

Maternitatea Eva a inregistrat peste 8000 de nasteri, peste 40%din acestea fiind din afara Brasovului. Tocmai din acest motiv este important ca tatal sau alte rude sa fie aproape de clinica. Venim in acest sens cu unitati de cazare accesibile atat ca apropiere fata de Maternitatea Eva, cat si ca pret.

Apartament Family este situat la doar 700 m fata de Maternitatea Eva: 10 minute de mers pe jos sau 3 minute de mers cu masina. Apartamentul are o suprafata de 50 mp, 2 dormitoare si dispune de tot ceea ce este necesar pentru o sedere linistita la Brasov.

Apartament_Family

Apartament Espace se afla la doar 450 m (6 minute de mers pe jos) fata de Maternitatea Eva. Este un apartament spatios, cu 2 dormitoare separate, bucatarie cu fierbator de apa si cuptor cu microunde. Apartamentul se afla la etajul 2 dintr-un bloc de locuinte.

Apartament Espace