Come Back Coffe, in Brasov are doua locatii deschise in Brasov unde isi asteapta clientii. In complexul Coresi Shopping Resort, de pe Strada Zaharia Stancu, nr. 1 si in apropierea Centrului Vechi din Brasov.

1

Come Back este locul unde, indiferent de momentul zilei, va puteti relaxa si rasfata cu cele mai proaspete si delicioase produse de patiserie din oras, Cafeaneaua va asteapta intr-o atmosfera calda, familiala, primitoare.

2

Come Back este un nou concept care se adreseaza in special oamenilor activi care doresc sa se opreasca undeva sa manance un sandvis cald sau sa savureze o cafea buna. Produsele de patiserie sunt bine rumenite. Cafeaua este una de renume international.

3

Este o cafenea pe care o recomand pentru un mic dejun sau pentru brunch. Sau doar pentru o simpla cafea. Pe langa numeroasele produsele de patiserie sau deserturi delicioase, la Come Back Coffee Shop poti manca paste sau spaghete facute pe loc de catre un bucatar italian. De asemenea, recomand si sandwich-urile facute dupa retete germane.

Si nu in ultimul rand, sortimentele de cafea sunt de asemenea foarte bune, avand acelasi gust ca in Italia.

4

Cafeneaua Come Back ofera o atmosfera foarte primitoare si linistita. Si este mai mereu plina. Aici vin atat localnici cat si turisti, atat romani cat si straini.

Cafeneaua Come Back Coffee Shop este un loc in care o data ce ai intrat si ai incercat un produs, cu siguranta te vei intoarce de fiecare data cand vei avea ocazia.