Croitoria de Cafea se afla pe strada Iuliu Maniu. la numarul 17. Cafeauna combina 2 concepte, acela de coffee shop cu cel de prajitorie de cafea. Aici iubitorii de cafea pot sa faca un day office intr-un spatiu prietenos aflat in apropierea centrului orasului Brasov.

1

De aici ti se ofera o pauza delicioasa la pachet in orarul aglomerat de lucru, ori placerea de a savura o cafea, proaspat prajita si rasnita, in intimitatea casei tale.

La Croitoria de Cafea cea mai vanduta cafea este cafeaua cu lapte, in procent de 80-85%. Apoi urmeaza preparatele esspreso si restul de produse din cafea fara lapte. In Croitoria de Cafea se si prajesc boabele de cafea. Cei care vor sa bea aceeasi cafea la ei acasa, pot cumpara cafea proaspat rasnita aici.

2

Cafeaua este adusa de la Turda, dar Mugur vrea sa importe produse exotice pe viitor. De exemplu, acum a comandat un sac de cafea din Peru, ca sa vada daca va avea succes.

Se pare ca aici patru din cinci persoane care trec pragul Croitoriei de Cafea sunt femei. Cafeneaua este plina mai ales in weekend, cand Brasovul este vizitat de foarte multi turisti.

3

Pentru ca nu incurajeaza consumul de cafea seara, cafeneaua se inchide la ora 19.00. Pe langa cafea, clientii primesc biscuiti, banana bred sau chocolate bread. De altfel, Mugur le recomanda intotdeauna clientilor bauturi alcoolice de calitate pe care sa le consume acasa. 

O unitate de cazare in apropiere de Croitoria de Cafea este Pensiunea Dolce.

pensiunea dolce