Club Arta este mai mult locul de socializare pentru grupuri de prieteni. Acest club este defapt un loc de relaxare, de ce spun asta? Pentru ca inca de la intrare clubul te asteapta cu o multime de jocuri menite sa iti atraga atentia.

12

Clubul Arta a fost infiintat in anul 1998. In scurt timp a devenit unul din locurile cele mai cautate pentru ati petrece timpul cu prietenii.
In locul acestui spatiu, destul de mare, a fost pe vremuri un cinematograf care chiar asa se si numea ARTA si de aici si numele clublui. Stim cu totii ca obiceiurile vechi se uita greu si se pare ca si clientii acestui club aveau sa spuna tot Arta indiferent de ce avea sa fie acolo dupa aia.

3

Aici gasim mai multe optiuni pe care le putem folosii pentru a ne petrece timpul alaturi de cei dragi:

biliardBiliard – Mese de biliard pentru joc amator si profesionist

Club Arta te asteapta cu gasca la un biliard, sa va destindeti si sa va relaxati intr-o atmosfera placuta. Vino sa simti placerea de a juca biliard pe mese ingrijite, complet echipate si cu spatiu liber suficient de jur imprejur.

Ping Pong ping– Mese de ping pong, de hobby sau competitie

Vrei sa joci un ping pong in conditii optime, fara sa-ti afecteze vantul distractia sau sa-ti bata soarele in ochi?

Hai la Club Arta si vei avea la dispozitie 4 mese perfect pregatite si ingrijite, atat pentru sportul de agrement, cat si pentru cel de performanta. Spatiul de joc este generos si in plus, la fiecare masa, ai locuri de servit cate o bautura impreuna cu prietenii.

Jocuri distractive remy– Jocuri de sah si rummy

Ai chef de distractie si in acelasi timp de competitie? Joaca-te cu prietenii un darts, table, sah sau rummy.

In Club Arta ai zone de joc special amenajate, unde tu si gasca va puteti relaxa si destinde. Fiecare zona de joaca este amenajata cu mese si scaune unde puteti sta la un „pahar de vorba”.