Domino’s Pizza este deschisa nu de foarte mult timp, in Brasov si se gaseste pe strada Lunga, la numar 22. Domino’s Pizza este liderul mondial in domeniul livrarilor de pizza si a intrat si pe piata brasoveana.

3 DO

Domino’s Pizza a fost fondata in Statele Unite in anul 1960. Romania se numara printre cele 67 de tari in care se afla aceasta franciza.

Acum este la indemana tuturor sa manance o pizza de o calitate superioara si foarte buna. De aici se poate alege din diversitatea sortimentelor de pizza. Asta indiferent ca vrei sa stai acasa cu prietenii, ca vrei sa iei masa cu colegii la birou sau in orice alte imprejurari in care ti se face pofta de pizza.

2

Meniul este unul variat si aici puteti gasi apetisantii cartofi Wedges, specialitati din pui, salate, deserturi originale sau diverse sortimente de inghetata. Poti savura bunatatile Domino acasa sau in restaurant.

Unele din valorile pe care le detine aceasta pizzerie sunt calitatea, prospetimea, servicii excelente, competenta, seriozitatea, politetea, ospitalitatea, precizia si punctualitatea. Aceste valori sunt menite sa aduca servicii si produse de cea mai inalta calitate.

O unitate de cazare perfecta pentru un sejur de vis si recomandata este Studio Lunga 44. Acest studio se afla in apropierea de aceasta pizzerie. Studio-ul Lunga 44 se inchireaza in regim hotelier, primind cheie si acces privat la locatie.

Studio Lunga 44 – este situat pe strada cu acelasi nume la numarul 44. De tinut minte este ca distanta de mers pe jos de la studio spre Centrul Istoric este de doar 11 minute.