Restaurantul Grand este situat in Centrul Civic, pe strada Mihail Kogalniceanu nr. 15, peste drum de Liceul Ioan Mesota.

Grand-Restaurant

Petreceri cu muzica live

Cineva a zis despre mersul la Restaurantul Grand vineri sau sambata seara (aici parafrazez) “Este ca si cum te-ai duce la nunta, doar ca nu trebuie sa dai darul”. Afirmatia nu este foarte departe de adevar avand in vedere ce se petrece la Grand in serile in care restaurantul nu este inchiriat. Muzica, mancare, decoratiuni grandioase si multa voie buna. Cam asa arata Grand Restaurant intr-o seara obisnuita de vineri.

Tinuta nu este obligatorie, dar buna-dispozitie si cheful de dans si de distractie sunt. Si seratele sunt foarte reusite, drept dovada sta clientela fidela care revine la Grand Restaurant cu fiecare ocazie. Este un tip de eveniment unic in Brasov, care atrage petrecaretii de ceva timp incoace.

Grand Restaurant sala nuntiNunta la Grand Restaurant

La Grand Restaurant se organizeaza si nunti, restaurantul avand o capacitate de 250 de persoane si un design si o arhitectura care te duce cu gandul la “regal”. Liniile elegante, candelabrele si restul decoratiunilor contribuie la o atmosfera deosebita.

Mancarea este buna, spatiul de dans este generos, iar acustica este foarte buna, motiv pentru care multi aleg sa sarbatoreasca aici faptul ca si-au unit destinele. In plus, restaurantul ofera servicii complete de organizare a nuntilor, de la aranjamente florale, la artificii, marturii si toate cele necesare pentru o nunta ca in povesti.

Evenimente la Grand Restaurant

Fie ca este vorba de o reuniune, o petrecere corporate, un bal sau o conferinta, cei in cautarea unui loc spatios si elegant, cu siguranta ca vor gasi tot ce au nevoie la Grand Restaurant.

Cazare in apropiere de Grand Restaurant

Pentru ca dupa fiecare petrecere reusita ai nevoie de un loc in care sa te odihnesti, venim cu cateva recomandari de unitati de cazare in apropiere de Grand Restaurant.

Prima recomandare de pe lista este Apartament Family, un apartament foarte spatios, cu o suprafata de 50 mp, doua dormitoare cu pat matrimonial si bucatarie utilata pentru a te simti ca acasa. Apartamentul este situat la doar 9 minute de mers pe jos fata de Grand Restaurant.

Apartament_Family

Un alt apartament de inchiriat in regim hotelier in apropiere, la doar 13 minute de mers pe jos (850m) fata de Grand Restaurant este Apartament Espace. Apartamentul este spatios si luminos. Poate acomoda 4 persoane in cele doua dormitoare, fiecare dotat cu pat matrimonial.

Apartament Espace

Pentru cei in cautarea unui loc de cazare pentru doua persoane, recomanda Camera 1 Patria. Camera este dotata cu pat matrimonial si ofera acces la o baie comuna spatioasa si la bucataria complet mobilata si utilata. Apartamentul Patria este situat la doar 12 minute de mers pe jos fata de Grand Restaurant.

Camera 1 Patria