Hotel Golden Time se afla pe Calea Bucuresti, la numarul 99, in Brasov. Locatia hotelului este una dintre cele mai accesibile zone din Brasov, oferind oaspetilor sai oportunitatea de avea acces rapid inspre Centrul de Afaceri si inspre Centrul Istoric al orasului.

1

Valoarea adaugată a locului este data de posibilitatea de a scapa usor de agitatia orasului si de a va refugia pentru cateva clipe in cea mai faimoasa statiune montana din Romania.

Complexul Golden Time Hotel dispune de 44 spatii de cazare. Acestea sunt structurate in apartamente standard si de lux si camere duble standard. Camerele sunt prevazute cu paturi large duble twin si matrimoniale,

2

Complexul beneficiaza de o serie de facilitati si servicii, indispensabile unui hotel care isi respecta si isi rasfata oaspetii. Cu fiecare oaspete care trece pragul hotelului din Brasov intarindu-se astfel conceptul nostru inovator.

Golden Time Hotel ofera o atmosfera primitoare si calda. Ambientul hotelului este inspirat de caracterul de afacere de familie si de grija personala oferita de proprietari.

Deoarece cerintele turistilor sunt in continua schimbare, hotelul a considerat ca este oportun sa redefineasca standardele privind serviciile hoteliere in zona orasului Brasov. Aducand pe piata un hotel nou construit, de 4 stele, de tip business.