Grand Restaurant se afla pe Str. Mihail Kogalniceanu nr. 15, Brasov, chiar in Centrul Civic al orasului Brasov. Restaurantul este foarte cunoscut datorita calitatii serviciilor, elegantei, dar si maiestriei cu care sunt pregatite preparatele culinare. Datorita specialitatiilor culinare foarte variate, masa dumneavoastra se va transforma intr-o adevarata experienta culinara de neuitat.

9

Grand Restaurant organizeaza diferite activitati in cadrul restaurantului astfel incat vinerea si sambata sunteti asteptati sa petreceti pe muzica live. Aceste evenimente se petrec intr-o ambianta eleganta in care sunteti invitati sa gustati din preparatele delicioase ale restaurantului.

10

Organizarea unor nunti deosebite este de asemenea specialitatea restaurantului Grand Restaurant. Acesta va pune la dispozitie tot ce aveti nevoie pentru acest momentul special din viata dumneavostra. Grand Restaurant pune la dispozitie o varietate de pachete pentru un astfel de eveniment. Cu o capacitate de 250 de locuri, intr-un cadru romantic, cu o arhitectura deosebita, dispunand de loc unde orchestra se poate desfasura, un ring de dans si preparatele culinare de exceptie care vin in intampinarea nevoilor dumneavoastra.

Restaurantul Grand va poate ajuta si in organizarea petrecerilor de botez sau cununie. In cadrul organizarii exista un numar mare de specialisti in pregatirea de astfel de evenimente.

11

De-a lungul istoriei, balurile si receptiile au reprezentat pentru oameni un mod de a promova relatiile sociale. Participantii trebuie sa fie imbracati de ceremonie si sa aiba o invitatie, care era de obicei pentru o pereche. Balurile sunt evenimente cu traditie, fie ca este Balul Bobocilor, Balul Majoratului sau un Bal cu o anume tematica.