Hotel Alinalex este localizat la aproximativ 9 minute de centrul istoric si comercial din orasul Brasov. Hotel Alinalex este cunoscut pentru dotarile de exceptie pe care le are.

Hotel Alinalex reuseste sa imbine doua elemente importante si anume eleganta si utilitatea. Serviciile si conditiile oferite sunt de cea mai inalta calitate.

7

Despre hotel putem spune ca are o capacitate de 23 camere. Fiecare camera cu o suprafata de 45 mp. In cele mai multe dintre camera gasim un pat matrimionial, cu dimensiunea de 2×2 metri, ce pot fi inchiriate in regim de „double” sau „single”.

Dotarile camerelor din hotel sunt: mobilier din lemn masiv, televizor, seif, minibar, telefon, paturi suplimentare disponibile la cerere. Baile sunt si ele dotate cu cada de baie, cu bideu, cu un uscator de par si priza pentru aparat de ras.

Facilitatile pe care unitatea de cazare le pune la dispozitie sunt:
– Acces internet prin cablu si Wi-Fi, televiziune prin cablu, seif in fiecare camera, parcare supravegheata, cafe-bar, spatiu amenajat pentru fumatori, aer conditionat, minibar si telefon in fiecare camera;
– Baile sunt dotate cu cada de baie, bideu, uscator de par si priza pentru aparat de ras;

Micul dejun il poti servi in restaurantul hotelului si puteti sa savurati aroma cafelei de dimineata, impreuna cu un mic dejun bogat si diversificat de tip bufet suedez.

8

Sala de conferinte are o capacitate de 60 de persoane unde se pot organiza conferinte si intalniri. Sala dispune de videoproiector, ecran de proiectie, mobilier specific pentru conferinte. Se poate organiza si pauza de cafea pentru ca hotelul detine si un salon special amenajat.

9