Str. Aurel Vlaicu 66, Brasov 0722.39.60.35 [email protected]

Karma se afla pe Bd. Garii 3A in incinta Unirea Shopping Center Brasov la etajul 3 spre terasa.

Pub-ul din Unirea Shopping Centre este locul ideal daca sunteti in cautarea unui loc de relaxare si de destindere in care va puteti detasa de problemele cotidiene.

1

Cand intri in aceasta locatie vei observa felul in care este amenajat in culori calde si cu multe fotolii confortabile, unde cu siguranta te vei simti ca acasa.

2

Barul de la Karma este mare, impunator si iti da posibilitatea sa vezi cum sunt facute preparatele culinare.

Preparatele sunt foarte gustoase si chiar ai de unde alege pentru ca in meniu putem gasi racoritoare, cafea, ciocolata calda, frappe-uri, cocktail-uri alcoolice sau nonalcoolice, precum si diferitele prajituri pe care le puteti savura. Scopul este sa va simtiti in largul dvs si sa uitati o perioada de probleme, caci meniul este unul diversificat.

3

Atmosfera este data de muzica ambientala, melodioasa si numai buna pentru a savurat momentele cu cei dragi. Aici este locul unde te poti relaxa alaturi de prieteni sau unde poti petrece o seara romantic in doi.

O unitate de cazare pe care o puteti inchiaria in regim hotelier din apropierea acestei locatii este Studio 97.

Untitled

Studio 97  – este localizat pe Bulevardul Garii nr. 20, vis-a-vis de Gara Brasov. Acest studio este unul superior situat la etajul 7 din 12 al unui bloc de locuinte.