King’s Court se afla pe strada Castanilor din Brasov, in imediata apropiere a Centrului Vechi. La King’s Court vii daca iti doresti un loc frumos, curat si relaxant. Nu in ultimul rand, daca iti doresti un loc cu mancare foarte buna. Un alt motiv este sa vrei sa iti petreci serile cu prietenii, pentru ca voia buna si relaxarea sunt cuvintele care pot definii cu siguranta acest loc.

Aici una din specialitatiile bucatarului sunt coastele de porc la gratar, aurii, bine rumenite si suculente tot odata. Daca sunt pe gustul tau te vor face sa comanzi din nou si din nou, indiferent cat de des vizitezi acest loc.

King's Court

Bauturile sunt din cele mai diversificate. Veti gasi de la cafea cu lapte clasica pana la cele mai colorate cockteiluri.

King's Court – Dart si relaxare in Brasov!

Totusi berea este vedeta aici pentru ca este din cea mai buna. Aceasta este servita si la draft.

Ambianta locului si linistea pe care o ofera acest loc contribuie la starea ta de bine. Acest fapt fiind dat si de faptul ca aici poti oricand sa te joci o partida de Darts cu prietenii tai.

King's Court in Brasov!

Recomandam studio-urile de pe Calea Victoriei. Acestea sunt unitati de cazare in regim hotelier disponibile pentru rezervare pe site-ul nostru zebrasov.ro