Brasovul este orasul despre care se spune ca imbina utilul cu placutul. Indiferent care este motivul care te aduce aici, orasul Brasov iti asigura confortul necesar. Credem ca este un oras in care cu siguranta o sa-si doresti sa revii.

Ce poate fi mai frumos decat o plimbare la poalele Tampei? Poate sa te bucuri de caldura soarelui in Centrul Istoric?16729313_976223315812695_1117909183163035830_n

Veselia copiilor care alearga prin Piata Sfatului, zborul porumbeilor care parca se dezmortesc dupa aceasta iarna sunt lucruri care si pe noi, localnicii, ne incarca cu energie. Dupa orice plimbare cautam un restaurant unde sa ne tragem sufletul dupa ce am luat la pas frumusetile orasului.IMG-20170222-WA0024

In Centrul Istoric al Brasovului exista o varietate de restaurante. Azi o sa va povestesc despre un restaurant cu specific traditional…restaurantul ,,Sergiana”, care se afla in inima orasului Brasov. 

Pornita ca o afacere de familie in anii 90, structura Sergiana Group este renumita astazi in industria carnii. Sergiana a valorificat traditia macelarilor din Tara Barsei si Tara Fagarasului.

247f822ec91aad565e2a87391b56148d_metropotam

De ce Sergiana?

Cand spui Sergiana te gandesti la Poiana Marului si invers. Poiana Marului reprezinta locul in care a luat nastere si s-a dezvoltat aceasta afacere. Locul in care caldura oamenilor care muncesc cu drag pamantul mostenit te face sa te gandesti la locurile unde fiecare dintre noi a copilarit. Dezvoltat intr-un loc unde parca ti se taie respiratia cand privesti la tot ceea ce te inconjoara, Sergiana a ajuns astazi cunoscuta tocmai acestui fapt.

1587399-bigthumbnail

Ciorba-de-fasole-in-paine-pofta-buna-cu-gina-bradea-2

Oamenii care lucreaza aici pun suflet in ceea ce fac. Acesta este motivul pentru care produsele lor sunt delicioase. Cati dintre noi nu duc dorul ciorbei de fasole facute de bunica? De carnea afumata sau de jumarile pe care le mancam pe furis in camara ei?

Tocmai pentru ca nu putem ajunge de cate ori ne dorim la bunici, membrii fondatori ai acestei afaceri au venit in ajutorul nostru dezvoltand in inima orasului acest restaurant. Aici va puteti delecta cu produse traditionale facute cu suflet.

Cu totii ne dorim atunci cand suntem in concediu sa fim cazati in apropierea restaurantelor. Cautand in apropierea restaurantului Sergiana aflat in Centrul Istoric al Brasovului veti gasi prin ZeBrasov unitati de cazare in regim hotelier.