Luther Brasserie & Lounge se afla in Centrul Vechi a Brasovului, in Piata Sfatului mai exact. Loung-ul nu este deschis de mult timp, dar a reusit sa isi faca o clientela proprie foarte rapid.

Localul este indragit de diversi oameni, indiferent de scara sociala. Cu un decor si o ambianta deosebita, oferind atmosfera unui lounge modern, dar totodata clasic. In acest local poti avea parte de o experienta culinara unica, acompaniata de o varietate de sortimente de bere.

5

Design-ul este realizat din combinatii de culori, nuante de mov si galben, picturi pe tavan si pereti si coloane de pe pereti. Mobilierul si zona canapelelor atrage si ele atentia. Zona barului este deosebita, imitand orga Bisericii Negre, care este o idee inedita, reusind ca incorporeze toate aceste idei astfel incat imaginea de ansablu sa fie de neuitat.

La noul Lounge vei putea merge la cine speciale, la un pahar cu prietenii si la petreceri de neuitat.

6

Restaurantul va ofera o gama variata de preparate desavarsite pentru a fi pe placul fiecarui musafir. Veti gasi aici de la pizza, salate, paste la preparate culinare deosebite, de la terina de Fois Gras la Steak de vita Fiorentina.

De asemenea puteti savura diferite sortimente de cafea, sucuri naturale, ceaiuri si cocktailuri. Toate bauturile pot fi insotite de deserturile casei preparate dupa o reteta secreta.

Pentru un sejur ideal in orasul de la poalele Tampei, eu va recomand cu drag Apartamentul Delux care este o unitate de cazare unde veti gasi toate facilitatiile si confortul de care aveti nevoie.

Untitled

Apartamentul Delux este situat pe Strada Republicii nr. 56, localizat la doar 4 minute de mers pe jos de Piata Sfatului. Apartamentul poate fi inchiriat in regim hotelier are o atmosfera primitoare si calduroasa, facandu-va sa reveniti cu drag.