Paradisul Acvatic este locul de relaxare ideal, indiferent daca este iarna sau daca este vara.

1

Paradisul Acvativ este cunoscut pentru ca aplica cea mai avansata
tehnologie de tratare a apei, pentru ca piscinele sa fie mereu curate. In plus, se mai utilizeaza si o tehnologie de filtrare cu ultraviolete pentru mentinerea calitatii apei in parametri normali.

2

Dotari Paradisul Acvatic din Brasov:

Bazinele de inot sunt din cele mai diverse, inotul putand fi practicat atat pe timp racoros, cat si in zilele calduroase ale verii. Zona de agrement se adreseaza tuturor categoriilor de varsta.

Sala de fitness este pusa la dispozitie pentru aceia care prefer o viata activa si sanatoasa. Paradisul Acvativ pune la dispozitie o sala de fitness pentru ca incurajeaza miscare fizica.

Terenul de fotbal din incinta Patradisului Acvatic iti da ocazia sa-ti provoci prietenii la un meci de fotbal, in orice moment al zilei. Sala de fotbal este moderna si spatioasa cu gazon sintetic, climatizata si luminata corespunzator.

Bazinul interior-exterior ester una dintre principalele atractii a Paradisului Acvatic din Brasov. Acesta este destinat relaxarii chiar si iarna, la -20˚C, in jumatatea exterioara admirand zapada din jurul bazinului.

Bio-sauna este sauna care functionează asemanator saunei finlandeze cu temperaturii mai scazute, suportabila de catre persoanele cu sensibilitate la temperaturi ridicate.

Dusuri rustice ca modalitate de spalare si racorire a corpului. Dusul a existat din cele mai vechi timpuri. Inainte de a exista robineti, automatizari, pompe si tehnologie de ultima ora, oamenii au gasit solutii dintre cele mai simple pentru a primi apa in belsug.

Piscine pentru copii pentru a va putea relaxa in totalitate. Paradisul Acvativ a creat special pentru copii un bazin cu apa calda cu o adancime de maxim 1 metru.

3

Tobogane si minitoboganele sunt situate in interiorul piscinei pentru copii. Ele reprezinta inca o provocare pentru cei mici de a se juca si distra in apa.