Pensiunea Andy este pensiunea din Brasov care are 3 stele si este situata in Centrul Istoric al Brasovului. Pensiunea Andy este localizata pe strada Avram Iancu, nr. 101.

Pensiunea ofera acces gratuit la internet Wi-Fi in intreaga cladire si un mic dejun tip bufet servit in sala de mese in fiecare dimineata. Toate camerele din pensiune sunt dotate cu un TV prin cablu.

2

Fiecare spatiu de cazare are baie privata dotata cu articole de toaleta gratuite si uscator de par.

La intrarea in pensiune gasim receptia, care are program non-stop si ofera si o cutie de valori in care va puteti depune bunurile.

In Pensiune Andy din Brasov, exista facilitati de tip sauna, disponibile la un cost suplimentar.

3

O alta alternativa de a va petrece timpul liber este o sala comuna de jocuri pe care unitatea de cazare o pune la dispozitie. Pensiune dispune si de o parcare publica gratuita aflata in apropiere.

Statiunea de schi, Poiana de la Brasov, este un punct turistic foarte apreciat de catre straini. Statiunea de schi se afla la o distanta de 15 km de Pensiunea Andy din Brasov.

In Poiana Brasov ai la dispozitie 12 partii cu grade diferite de dificultate. Stratul de zapada se mentine 4-5 luni pe an.

Daca esti incepator in sporturile de iarna, atunci poti alege partiile Bradul sau Stadion. Daca ai experienta mai mare in schi sau snowboard, se recomanda Partia Lupului, Drumul Rosu, Slalom, Subteleferic si Partia Ruiului.