Restaurant Sirul Vamii se afla pe strada Muresenilor, la nr. 18. Restaurantul se afla in imediata apropiere de principalele puncte turistice din Centrul Vechi a orasului Brasov. In apropierea acestui restaurant se mai afla si renumita librarie St. O. Iosif care poate fi un punct de interes pentru turistii in Brasov.

4

Modern si sofisticat, dar pastrand simbolurile vremurilor pe care le evoca, Restaurantul Sirul Vamii este locul de popas pitoresc in inima targului. Restaurantul este inconjurat de siluetele inalte si zvelte ale unor cladiri care amintesc de vremuri indepartate.

Bucataria restaurantului are preparate culinare specifice bucatariei romanesti, dar si bucatariei internationale. Restaurantul ofera meniuri speciale dupa gustul fiecaruia. Aceste delicatese se pot comanda sub caldura verii sau in toiul iernii.

Posibilitatile sunt variate, in masura sa multumeasca orice oaspete.

5

O unitate de cazare in apropierea acestui restaurant este Studio Muresenilor pe care o recomand cu drag pentru ca are mai multe facilitati potrivit nevoilor fiecaruia.

Studio Muresenilor – aici sejurul dumneavoastra va fi unul de neuitat, deoarece este un studio de tip superior. Studio Muresenilor se afla la etajul 1 al unui imobil de locuinte. Atat suprafata de 35 mp, cat si dotarile de care dispune locatia va vor face sa va doriti sa va reintoarceti.