Restaurant Prato din Brasov se afla pe strada Michael Weiss, la numarul 11. Prato este restaurantul cu specific mediteranean din apropierea Centrului Vechi. Prato a fost deschis din pasiunea pentru oameni, mancaruri deosebite, dar si din pasiunea pentru cele mai mici detalii care fac diferenta din bucatarie.

5

Preparatele sunt pregatite cu atentie de o echipa de bucatari experimentati. La pregatirea mancarii se pune suflet incepand de la alegerea ingredientelor, pana cand acestea sunt servite.

Specialitatea restaurantului este carnea de manzat premium Angus. Ea este obtinuta in mod natural pe pasunile netratate din Romania. Carnea de Angus nu contine hormoni adaugati sau alte ingrediente artificiale si este recunoscuta in toata lumea ca fiind o delicatesa. Acest lucru este datorat savoarei, fragezimii si texturii ei marmorate. Pentru a incheia masa cu un desert, va invitam sa vi-l alegeti chiar dvs. din vitrina cu torturi si prajituri facute in casa.

6

Restaurantul Prato pune foarte mare accent pe satisfactia clientului pe termen lung intelegand nevoile acestuia. Se ofera respect fata de dorintele acestuia prin servicii profesionale, dedicatie totala fata de munca lor si responsabilitate individuala.

Creativitatea, bunul gust, maiestria, prospetimea preparatelor precum si igiena desavarsita sunt ingredientele de baza ale retetei de succes a restaurantului.