Studio 80 este cu siguranta locul pe care il cauti daca doresti sa iti petreci noaptea sau sfarsitul de weekend intr-un mod mai… diferit. Spun diferit pentru ca aici tematica principala este muzica timpurilor de altadata, mai exact aici vom auzi muzica anilor ’80.

club_studio80_brasov_5_oldies_music

Anii ’80 sunt foarte cunoscuti pentru ca aceasta perioada a adus foarte multe noutati in muzica. Acesti ani au facut furori printre iubitori de muzica buna. Madonna, Cindy Lauper, Whitney Houston, au fost niste prezente semnificative acelor vremuri, melodiile lor fiind auzite la difuzoarele tuturor iubitorilor de muzica.

De ce Studio 80?

Se poate ca in vremurile de azi mass-media sa nu mai acorde atentie acestui gen de muzica. Acesta este unul din motivele pentru care cei de la Studio 80 au deschis acest local. Aici sunt bineveniti clientii de toate varstele pentru ca cu siguranta studioul stie sa faca o atmosfera pe placul tuturor. Studio-ul il gasim chiar in Centrul Vechi al Brasovului, mai exact pe strada Mursenilor, 11-13, in fostul Club Harley.

Spatiul este total renovat, este prevazut cu sistem performant de sonorizare, personal amabil si calificat, DJ si un decor in ton cu… anii ‘80. Daca doriti sa organizati o petrecere privata, aici este locul ideal, Studio 80 punandu-va la dispozitie un MC si animatori.

club_studio80_brasov_1_oldies

In apropierea acestui loc de relaxare, eu vin si cu o recomandare de cazare si anume va recomand Apartament Saguna. Acesta este amplasat pe strada Gheorghe Dima nr. 3, vis-a-vis de Colegiul National Andrei Saguna.

apartament saguna

Sejurul dumneavoastra va fi unul de neuitat in apartamentul Saguna. Suprafata de 70 mp si dotarile de care dispune locatia va vor face sa va doriti sa va reintoarceti.

Apartament Saguna este format din trei dormitoare cu pat matrimonial, dintre care unul este dotat si cu o canapea extensibila, fiind ideal pentru sejururi alaturi de mai multi prieteni. Apartament Saguna este o unitatea de cazare ofera TV, wi-fi gratuit, aragaz, frigider, cada, cuptor cu microunde, filtru de cafea si poate acomoda 8 persoane.