Studio 83 este situat pe Bulevardul Victoriei, la numarul 2. Distanta fata de Gara Brasov este de numai 200 de metri.

studio82

De ce Studio 82?

In imprejurimi se regasesc o varietate de restaurante, fast-food-uri si magazine comerciale cum ar fi:

Restaurant ,,Rotmans” reprezinta un punct de atractie prin originalitate si prin serviciile oferite. Situat aproape de centrul Brasovului, se distinge prin arhitectura inspirata din arta si traditia romaneasca.

Restaurant ,,Romantik” restaurantul va astepta sa degustati preparate din bucataria internationala. Pentru perioada verii, restaurantul detine si o terasa neacoperita.

Pizza ,,Hot”ca este servita pe terasa, primita in urma comenzii online sau consumata in restaurant, pizza de la Pizza Hot e delicioasa! Personalul e amabil, preturile sunt bune si servirea rapida.

studio821

Studio-ul se afla la etajul 6 din 10 intr-un bloc de locuinte. Blocul are 2 lifturi de acces. Studio-ul dispune de o suprafata de 40 mp.

Studio 82 dispune de o zona de living cu un pat matrimonial care poate acomoda pana la 2 persoane. Are o baie proprie care este dotata cu cabina de dus.

Unitatea de cazare ofera turistilor TV, Wi-Fi gratuit, aragaz, frigider, cabina de dus, cuptor cu microunde, filtru de cafea.

Puncte de interes:

  • la 200 metri de Gara Brasov. In ceea ce priveste transportul de pasageri aici opereaza trenuri ale Cailor Ferate Romane, Regio-Trans. Transportul de marfa este practicat in special de catre firma Grup Feroviar Roman.
  • la 3 km de Centrul Vechi. Aceasta zona si-a pastrat nealterate atat configuratia retelei stradale, cat si fortificatiile medievale care inconjurau orasul.
  • la 3 km de Coresi Shopping Resort. Coresi este locul care insufleteste orasul Brasov si este alegerea unei generatii care vrea sa traiasca acum, fiind un generator de energie pozitiva si experiente inedite.
  • la 3,7 km de Paradisul Acvatic. Complexul utilizeaza cea mai avansata tehnologie de tratare a apei din piscine. Incinta dispune de un sistem performant de filtrare si tratare care presupune folosirea echipamentelor de ultima generatie, dotate cu microprocesoare care transmit pompelor dozatoare valoarea optima de substanta necesara dozarii.

Facilitati Studio 82: cabina de dus, bucatarie/chicineta, camere de nefumatori, se accepta animale de companie, centrala proprie, Wi-Fi gratuit, parcare publica, centrala proprie si TV.