Teleferic Grand Hotel Brasov pune la dispozitie un total de 127 de camere si apartamente premium. Dotarile acestui hotel sunt de cea mai inalta calitate. Aceste dotari sunt menite sa indeplineasca chiar si cele mai pretentioase cerinte ale clientilor.

Luxul si eleganta clasica, defineste hotelul din Poiana Brasov. Frumusetea naturii din Poiana Brasov, cu luxul si eleganta clasica, sunt imbinate pentru a crea o atmosfera speciala.

1

La acest hotel vacanta dumneavostra va fi una de neuitat pentru ca aici frumusetea, dotarile, eleganta si oaza de liniste pe care o ofera privelistea panoramica de la inaltime se imbina cu relaxarea si confortul. Fiecare vizita la Teleferic Grand Hotel va deveni o experienta unica.

2

Hotelul Teleferic a fost inchis timp de 20 de ani, pana in anul 2012. Cu ajutorul unui om care a vrut sa retraiasca gloriile telefericului, hotelul a fost redeschis si reamenajat servind ca si destinatie de vacanta la poalele muntelui Postavarui.

Echipa care a readus la viata acest hotel minunat are o misiune ambitioasa si anume sa ofere o atmosfera speciala unor turisti speciali care aleg ca si destinatie Teleferic Grand Hotel din Poiana Brasov. Scopul acestor oameni a fost sa ofere vacante de exceptie, la munte, in mijlocul naturii minunate din Poiana Brasov.

3

Hotelul Teleferic are mai multe restaurante si zone de SPA. Hotelul acomodeaza clientii atat cei care vin in interes de serviciu, cat si turistii veniti sa se relaxeze.

Facilitati Grand Teleferic Hotel Brasov:

4 Anotimpuri – este restaurantul principal al hotelului avand o capacitate de 180 locuri. Aici gasim bucataria utilata dupa cele mai moderne standarde. Arhitectura de interior, care ofera confort si intimitate sau serviciul ireprosabil al personalului hotelului Teleferic, toate urmaresc un singur deziderat satisfactia clientului.

Coroana Gourmet – are o capacitate de 80 locuri, abunda de sarm si eleganta. La toate acestea, adaugati o calitate desavarsita a produselor oferite. Servicile ireprosabile ofera o idee despre atmosfera restaurantului din Poiana Brasov.

Grand Lobby Café – este amplasata chiar  la intrarea in hotel, fiind situata langa receptie. Decorul sau atrage prin canapele confortabile, semineu, pereti in stil rustic si muzica ambientala.

Après Ski Bar – este o terasa special amenajata pentru o petrecere in aer liber deasupra recepţiei. Veti avea parte de o atmosfera incendiara, cu muzica atent selectată de catre DJ-ul hotelului, animatoare, dar si un meniu atractiv petru toti clientii.

4

SPA – Masajele speciale, sauna uscata, sauna umeda, sauna infrarosu, sala de relaxare, ofera o zona de relaxare necesara dupa activitatile montane.

Sauna – Baie de aer cald caracterizata prin temperatura foarte ridicata (85-110°C) si umiditate scazuta (20 – 30%). Sauna traditional finlandeza (cunoscuta de asemenea si sub denumirea de sauna uscata) reprezinta o modalitate relaxanta de a elimina stresul.