Restaurantul se afla pe strada Saturn, la numarul 38. Aproape de capatul liniilor de autobuz numar 6 sau 8. Daca iti planuiesti o petrecere, o aniversare, o nunta sau un eveniment care doresti sa fie de neuitat ca si standarde, acest restaurant este recomandat.

1

Restaurantul va ofera o ambianta care va plaseaza intr-o atmosfera specifica locarilor austriece. Localul imbina vechiul cu noul, acest fapt fiind principalul motiv pentru care dumneavoastra sa va simtiti bine in fiecare moment in Restaurantul Vienna din Brasov.

2

Restaurantul are o capacitate totala de aproximativ 460 de persoane. Restaurantul Vienna vine in ajutor cu alegerea locatiei ideale pentru ca evenimentul dvs. sa fie de neuitat.

Restaurantul va sta la dispozitie si va ofera sfaturi si idei cu privire la organizare si chiar estetica pentru ca orice eveniment din viata dumneavoastra sa fie unul remarcabil.

3

Restaurant Vienna va sta la dispozitie pentru ca fiecare clipa petrecuta la restaurantul din Brasov sa fie una memorabila. Locatia este una eleganta, accesorizata cu stil. Centrul de evenimente Vienna, va poarta intr-o poveste de basm, in saloanele vieneze de bal, locatii perfecte pentru momente unice.

Restaurantul Vienna este locul perfect si pentru conferinte, intalniri de afaceri, aniversari, mese pentru grupuri organizate si banchete. Dotarile si sonorizarea de cea mai inalta calitate va sunt puse la dispozitie pentru ocazia sau evenimentul dvs.