Despre noi

 

ZeBrașov este un concept turistic nou care oferă servicii hoteliere de o calitate superioară pentru toate tipurile de buget şi care se bazează pe experienţa pe care dumneavoastră o veţi avea pe parcursul sejurului petrecut la noi.

Oferim clienţilor noştri diferite structuri de cazare situate în diferite zone cheie ale oraşului Braşov, cum ar fi: centrul isoric, centrul business, zone rezidenţiale şi zone de interes, fiind astfel usor accesibile şi adaptate pentru o gamă largă de tipuri de turism.

În structurile noastre de cazare veţi întâlni servicii de calitate superioară oferite de către o echipă de profesionişti.

ZeBrașov are în gestiune Pensiunea BonSejour, Hostel Promenade, Pub Poirot şi peste 40 de apartamente şi studio-uri.

Dispunem de recepţie începând cu orele 08:30 până la orele 23:00.

Tarifele noastre de cazare sunt adaptate şi stabilite în funcţie de interesul celor care ne sunt oaspeţi.

Echipa ZeBrasov este una tânără, meticuloasă, atentă, discretă, amabilă şi instruită în spiritul servirii ireproşabile a clienţilor. Avem plăcerea de a fi la dispoziţia dumneavoastră şi avem ca scop îndeplinirea tuturor condiţiilor necesare, astfel încât să aveti un sejur cât mai plăcut şi mai ales, să reveniţi cu plăcere la noi ori de câte ori doriţi.

În toţi aceşti ani am învăţat că turismul reprezintă mult mai mult decât o simplă formă de comerţ şi de aceea ştim cât de importante sunt clipele dumneavoastră. Datorită acestui lucru, vom face ca sejururile dumneavoastră petrecute la noi să fie unele din cele mai plăcute.

0722 396 035