Despre noi

ZeBrasov este un concept turistic nou care ofera servicii hoteliere de o calitate superioara pentru toate tipurile de buget. ZeBrasov se axeaza pe experienta pe care dumneavoastra o veti avea pe parcursul sejurului petrecut la noi. Oferim clientilor nostri diferite structuri de cazare situate in diferite zone cheie ale orasului Brasov, cum ar fi: centru istoric, centru business, zone rezidentiale si zone de interes, fiind astfel usor accesibile si adaptate pentru o gama larga de tipuri de turism.

In structurile noastre de cazare veti intalni servicii de calitate superioara oferite de catre o echipa de profesionisti. ZeBrasov are in gestiune Pensiunea BonSejour, Hostel Edgar Clovn, Pub Poirot si peste 40 de apartamente si studio-uri disponibile pentru inchiriere in regim hotelier. Dispunem de receptie incepand cu orele 08:00 pana la orele 23:30.

Acceptam plata cu vouchere si carduri de vacanta Sodexo, Edenred si UP Romania.

Cazarea dupa ora 23:30 este posibila atunci cand agentia este informata din timp si avem urmatoarea procedura: 
- se solicita copie de pe actul de identitate valabil al clientului;
- preautorizarea in avans pentru prima noapte de cazare. 

Pentru late check-out (in functie de disponibilitate), se aplica urmatoarele taxe:
- 35 lei (intervalul 11:00-13:00)
- 60 lei (intervalul 11:00-15:00)
- achitarea unei nopti de cazare (dupa 16:00)

Dupa respectarea acestor conditii vor fi trimise instructiunile de preluare a cheii. Tarifele noastre de cazare sunt adaptate si stabilite in functie de interesul celor care ne sunt oaspeti.

Echipa ZeBrasov este una tanara, meticuloasa, atenta, discreta, amabila si instruita in spiritul servirii ireprosabile a clientilor. Avem placerea de a fi la dispozitia dumneavoastra si avem ca si scop indeplinirea tuturor conditiilor necesare, astfel incat sa aveti un sejur cat mai placut si mai ales, sa reveniti cu placere la noi ori de cate ori doriti.

In toti acesti ani am invatat ca turismul reprezinta mult mai mult decat o simpla forma de comert si de aceea stim cat de importante sunt momentele traite de dumneavoastra. Datorita acestui lucru, vom face ca sejururile dumneavoastra petrecute la noi sa fie placute si relaxante.

0722 396 035