BonSejour Camera 5

De la 120 LEI
Total: 0.00 Lei

Pensiunea BonSejour este situata pe strada Aurel Vlaicu, la numarul 66, in apropiere de Gara Brasov. De la locatia de cazare aveti acces direct la mijloacele de transport in comun, pentru a va deplasa in interes de afaceri sau turistic in punctele de interes din oras. Pensiunea BonSejour ofera spre inchiriere la cheie 9 camere individuale cu baie proprie si acces comun la bucatarie. 

Pensiunea BonSejour este recomandata atat pentru cei care doresc o unitate de cazare pentru deplasari in interes de afaceri, cat si pentru cei care vin in acest oras pentru a-si petrece concediul. Pensiunea este una dotata cu tot ce este necesar pentru o sedere placuta in orasul Brasov, iar personalul ZeBrasov va sta la dispozitie.

Camera 5 se afla la etajul al doilea al pensiunii BonSejour si are un pat dublu si baie proprie dotata cu cabina de dus. 

Unitatea de cazare ofera Wi-Fi gratuit, aragaz, frigider, cuptor cu microunde, filtru de cafea. Cazarea in regim hotelier va asigura acces privat la locatie, menaj gratuit la o cazare de minim 3 zile si receptie telefonica 24/24 ore. La cerere ZeBrasov va ofera servicii de spalatorie si curatatorie contra cost.

Puncte de interes si distanta fata de Pensiunea BonSejour:

  • la 3,2 km de Piata Sfatului: 40 minute de mers/8 minute cu masina/25 minute cu autobuzul
  • la 1,5 km de Spitalul Regina Maria: 20 minute de mers/4 minute cu masina/18 minute cu autobuzul
  • la 1,1 km de Gara Brasov: 14 minute de mers/4 minute cu masina/10 minute cu autobuzul
  • la 1,3 km de Bazinul Olimpic si Sala Sporturilor Dumitru Popescu Colibasi: 17 minute de mers/5 minute cu masina/12 minute cu autobuzul
  • la 2,2 km km de Coresi Shopping Resort: 27 minute de mers/5 minute cu masina/19 minute cu autobuzul
  • la 2,9 km de Paradisul Acvatic: 29 minute de mers/6 minute cu masina/11 minute cu autobuzul
  • la 15,1 km de Poiana Brasov: 23 minute cu masina/16 minute cu autobuzul

 

Facilitati

Parcare publica Parcare publica
Wi-Fi gratuit Wi-Fi gratuit
Cabina de dus Cabina de dus
TV TV
Animale de companie Animale de companie

Tip pat

Dublu Dublu

Tipul locatiei

Pensiuni Pensiuni

Tip discount

Avans nerambursabil Avans nerambursabil

Distanta fata de centru

Distanta fata de centru2700m
Trebuie să fiţi autentificat pentru a putea adaugă comentarii.
Rezervari
Cabina de dus este extrem de mica! (abia am reusit sa intru si nu am 100 kg). Partenerul meu nu a reusit sa intre sa faca dus :( .
Rezervari
Curatenie, personal super ok, distanta mica fata de gara Camera pe care am rezervat-o era amplasata inspre strada iar termopanele au facut fata doar partial la zgomotul traficului din timpul noptii.
Rezervari
Personal amabil. Curatenie. Cald.
Rezervari
galagie.... fara prosoape un camera.... am primit doar dupa ce am cerut
Cont inexistent
Sederea a fost dezamagitoare. Curatenia lasa de dorit, in bucatarie era mizerie, iar in frigider era plin de mucegai si mirosea urat. Pe langa asta, camera este mica si este foarte cald. Desi am dormit cu geamul deschis tot a fost foarte cald... lipseste un aer conditionat. Perosnal amabil intr-adevar, dar din pacate nu se pune pret pe curatenie si calitatea camerei.

Vezi puncte de interes

0722 396 035