Recenzii

Booking.com a scris pe 2017-01-17 12:07:57:
Personalul este foarte amabil. Pe mine m-au ajutat cu tot ceea ce am avut nevoie. Am solicitat o camera in care sa fie liniste si am primit-o. Am solicitat indicatii pentru a ajunge in centrul orasului, le-am primit. Se ajunge usor cu un autobuz, cred ca sunt cca 4 statii. Am avut nevoie sa calc niste haine, s-a gasit o solutie si le-am calcat. Pensiunea este la cca 2 statii de autobuz/troleibuz de gara. Sunt 2 autobuze care pot fi luate de la gara si ajung la pensiune: 23 si 23B, statia se numeste Iancu Jianu si autobuzul opreste f aproape de pensiune. Eu am ales sa merg pe jos de la gara, drumul a durat 10-12 min. Exista o statie de taxiuri la 5 min de mers pe jos de la pensiune. Acolo exista si un supermarket.
Booking.com a scris pe 2017-01-17 12:19:14:
I would have liked to stay more nights there :). Our one-bedroom apartment was extra large with fully equipped kitchen. The whole hotel was warm and very clean. Though it is on a main street there is absolutely no noise in the hotel.

Camera 9

Descriere

Apartamentul este localizat la mansarda pensiunii şi este format dintr-un dormitor cu pat dublu şi living cu canapea extensibilă. Pensiunea este localizată la nici 3 km distanţă faţă de Centrul Istoric al Braşovului, ceea ce vă permite accesul rapid către principalele monumente istorice din oraş.  De asemenea. poziţionarea pensiunii la doar 10 minute de mers pe jos faţă de Gara Braşov, face ca accesul la pensiune să fie unul uşor şi în cazul în care călătoriţi la Braşov cu trenul. Apartamentul are în dotare bucătărie proprie şi baie. Bucătăria este una spaţioasă complet mobilată şi utilată cu tot ce este necesar. Baia este dotată cu cadă. 

Apartamentul poate acomoda până la 4 persoane. 

 

 

Facilitati

  • Facilitati Parcare publica
  • Facilitati Wi-Fi gratuit
  • Facilitati Camere de nefumatori
  • Facilitati Cada
  • Facilitati TV
  • Facilitati Accepta animale de companie
  • Facilitati Bucatarie / chicineta

Tip pat

Dublu

Tipul locatiei

Apartament 1 dormitor

Tip discount

Avans nerambursabil

Distanta fata de centru

2700 m

Disponibilitate

Tip tarif

Duminica - JoiVineri - SambataNr. Persoane
225 LEI /noapte285 LEI /noapte2 Persoane
270 LEI /noapte 315 LEI /noapte4 persoane
0722 396 035