Camera 9

De la 150 LEI
Total: 0.00 Lei

Apartamentul este localizat la mansarda pensiunii si este format dintr-un dormitor cu pat dublu si living cu canapea extensibila. Pensiunea este localizata la nici 3 km distanta fata de Centrul Istoric al Brasovului, ceea ce va permite accesul rapid catre principalele monumente istorice din oras.  De asemenea. pozitionarea pensiunii la doar 10 minute de mers pe jos fata de Gara Brasov, face ca accesul la pensiune sa fie unul usor si in cazul in care calatoriti la Brasov cu trenul. Apartamentul are in dotare bucatarie proprie si baie. Bucataria este una spatioasa complet mobilata si utilata cu tot ce este necesar. Baia este dotata cu cada. 

Apartamentul poate acomoda pana la 4 persoane. 

 

 

Facilitati

Parcare publica Parcare publica
Wi-Fi gratuit Wi-Fi gratuit
Camere de nefumatori Camere de nefumatori
Cada Cada
TV TV
Animale de companie Animale de companie
Bucatarie / chicineta Bucatarie / chicineta

Tip pat

Dublu Dublu

Tipul locatiei

Apartament 1 dormitor Apartament 1 dormitor

Tip discount

Avans nerambursabil Avans nerambursabil

Distanta fata de centru

Distanta fata de centru2700m
Trebuie să fiţi autentificat pentru a putea adaugă comentarii.
Booking.com a scris pe 2017-01-17 13:07:57:
Personalul este foarte amabil. Pe mine m-au ajutat cu tot ceea ce am avut nevoie. Am solicitat o camera in care sa fie liniste si am primit-o. Am solicitat indicatii pentru a ajunge in centrul orasului, le-am primit. Se ajunge usor cu un autobuz, cred ca sunt cca 4 statii. Am avut nevoie sa calc niste haine, s-a gasit o solutie si le-am calcat. Pensiunea este la cca 2 statii de autobuz/troleibuz de gara. Sunt 2 autobuze care pot fi luate de la gara si ajung la pensiune: 23 si 23B, statia se numeste Iancu Jianu si autobuzul opreste f aproape de pensiune. Eu am ales sa merg pe jos de la gara, drumul a durat 10-12 min. Exista o statie de taxiuri la 5 min de mers pe jos de la pensiune. Acolo exista si un supermarket.
Booking.com a scris pe 2017-01-17 13:19:14:
I would have liked to stay more nights there :). Our one-bedroom apartment was extra large with fully equipped kitchen. The whole hotel was warm and very clean. Though it is on a main street there is absolutely no noise in the hotel.
0722 396 035