Filtre de cautare

 •    Tarif/Noapte
  •     Facilitati
  •     Tip pat
  •     Tipul locatiei
  •     Tip discount

  Casa Gradinile Brasovului


  Apartamentul Gradinile Brasovului, se afla pe strada Bisericii Romane, la numarul 5, la o distanta de doar 15 minute de mers pe jos fata de Piata Sfatului. Este un apartament modern, mobilat si utilat complet, care se afla la parterul unei case. Apartamentul are o suprafata de 100 mp si atractia principala a acestui apartament este curtea care prezinta un spatiu destul de mare, unde puteti petrece timpul la un gratar.

  Cazarea in acest apartament va fi una confortabila deoarece apartamentul este format din doua dormitoare spatioase cu pat matrimonial si canapea extensibila. Fiecare dormitor poate acomoda pana la 4 persoane.

  In dotarea apartamentului clientii nostri au la dispozitie TV, WI-FI gratuit, aragaz, frigider, cuptor cu microunde, filtru de cafea si tot ce este necesar pentru o cazare confortabila. La doar cateva minute distanta de apartament aveti acces la mijloace de transport in comun catre toate punctele de interes din oras, dar si catre Poiana Brasov, unde puteti merge pentru a va plimba sau pentru a practica diferite sporturi de iarna. Localizarea acestuia aproape de Centrul Istoric al Brasovului faciliteaza deplasarea dumneavostra, astfel ca nu va fi necesara utilizarea masinii. Va puteti plimba pe aleea de sub Tampa sau sa vizitati la pas toate punctele de interes turistic din acest minunat oras.

  Sortează
  0722 396 035