Filtre de cautare

  •    Tarif/Noapte
  •     Facilitati
  •     Tip pat
  •     Tipul locatiei
  •     Tip discount

Limon Residence

 

Localizata intr-un cartier rezidential linistit, nu departe de Centrul Istoric al orasului Brasov, Limonresidence ofera o pozitie excelenta fata de toate reperele turistice din Brasov. Vila este pozitionata la doar 2 km fata de Centrul Istoric, la 1 km fata de Centrul Civic, dar si de Gara Brasov.  De asemenea, in apropiere se afla si Paradisul Acvatic si Autogara nr. 2 de unde puteti lua autobuze catre Rasnov si Bran. Spatiile interioare sunt generoase, decomandate, cu bucatarii mari si complet utilate. Fiecare structura are baie proprie cu cabina de dus. Parcarea se face in fata imobilului si este publica, fara plata. Curtea interioara este ideala pentru a petrece timp alaturi de cei dragi.

Limon  Residence vine cu o noua dimensiune a spatiului interior. Cele 6 structuri de tip apartament si studio, sunt complet decomandate si cu o aranjare generoasa. Fiecare studio este prevazut si cu canapea extensibila, putand acomoda pana la 4 persoane.

Unitatea de cazare ofera Wi-Fi gratuit, aragaz, frigider, cuptor cu microunde, filtru de cafea. Cazarea in regim hotelier va asigura acces privat la locatie, menaj gratuit la o cazare de minim 3 zile si receptie telefonica 24/24 ore. La cerere ZeBrasov va ofera servicii de spalatorie si curatatorie contra cost.

 

Sortează

La Nuc Studio 5

4    4
Începand de la 120 LEI
Vezi detalii

LA Nuc Studio 2

4    10
Începand de la 120 LEI
Vezi detalii

La Nuc Studio 3

4    7
Începand de la 120 LEI
Garsoniera pentru 4 persoane
Vezi detalii

La Nuc Studio 4

4    6
Începand de la 120 LEI
Vezi detalii

La Nuc Apartament 6

4    8
Începand de la 150 LEI
Vezi detalii

La Nuc Apartament 1

4    8
Începand de la 130 LEI
Vezi detalii
0722 396 035