Puburi

Al nostru PubPoirot detine o atmosfera calda care sincer, a inspirat multe persoane sa ni se alature, inca de cand l-am deschis.

Tineti minte cate ceva despre pub? Stiati de acest mic local, pe gang la inceput pe strada Lunga, sau oare..de ce se numeste asa? Ei bine acesta s-a straduit sa adune cat mai multi oameni, pe luna, pe saptamana, in fiecare zi.

Inca din 2016  organizam evenimente pentru dragii nostri prieteni, evenimente care au reusit sa faca din clientii nostri, o frumoasa comuniune de oameni, chemand la randul lor prieteni cu care sa imparta veselia in toate serile. Campionate de fussball sau de playstation, seri de filme si lectii de chitara. In fiecare marti, Cezar se asigura ca ai lui muzicieni avanseaza catre cariera lor muzicala, la fel cum si serile de vineri, distractia se mentine pe locul intai datorita lui si tovarasului Tupi. Cei doi artisti au ales sa-si exprime emotiile prin cantece si veselie, in fiecare vineri la OPEN STAGE! Insotiti sau nu de alte talente, au ridicat intotdeauna publicul in picioare, au cantat impreuna. Show ce a durat mereu de la 2 la 5 ore! Vrem sa ni te alaturi si tu, sa vezi ce inseamna accesul FREE la jocuri, vibratiile muzicii care sa-ti induca starea de bine si oamenii care vin pentru un adevarat entertainment.

Seri cu vin fiert la ore tarzii si muzica in stil blues, sau rock-ul in difuzoare cu beri pe masa si prieteni adevarati?

Provocam a va alatura la serile noastre tematice. Va asteptam cu mic cu mare!

0722 396 035