Carrousel Hostel Patul 1.3

De la 80 LEI
Total: 0.00 Lei

Telefon Receptie 0774405254

Carrousel Hostel este un hostel modern, spatios si confortabil, care este localizat pe Strada Lunga, la nr. 8, la cateva minute de Piata Sfatului. Locatia hostelului este una care va permite sa va deplasati pe jos si sa vizitati toate punctele de interes din zona centrala a orasului Brasov. Carrousel Hostel este un hostel cu traditie, modernizat recent, care va pune la dispozitie si un pub la subsol, Pub Poirot, in care puteti socializa si/sau sa va petreceti o dupa-amiaza placuta la o bere chiar in cadrul unitatii de cazare.

Carrousel Hostel este o unitate de cazare care va ofera multe beneficii, la preturi reduse. In afara de bucataria complet utilata care va ofera posibilitatea sa va pregati mancare sau o bautura calda, veti primi si un mic-dejun complet in pretul unei nopti de cazare. 

Hostelul prezinta 8 camere separate, spatiu comun cu televizor, baii separate si cabine de dus. Camerele sunt spatioase, fiecare pat dispune de o salte cu memorie, iar fiecare pat are o lampa si o priza proprie de care sa va folositi. Menajul este zilnic, iar schimbul lenjerilor se face gratuit la cerere.

Camera 3 dispune de 8 paturi si de un dulap cu cheie in care sa va depozitati lucrurile de valoare. Camere 1,2 si 3 se afla la primul etaj din hostel.

Centrul orasului Brasov se poate vizita integral la pas sau se poate inchiria o bicicleta care sa va plimbe prin oras. Puteti vizita principalele obiective turistice, dintre care amintim Biserica Neagra, Piata Sfatului, Turnul Alb, Turnul Negru, Poarta Ecaterina, Piata Sforii.         

Puncte de interes si distanta fata de Carrousel Hostel:

  • 700 de metri de Piata Sfatului: 10 minute de mers 
  • 1,1 km de Spitalul Regina Maria: 15 minute de mers/4 minute cu masina/9 minute cu autobuzul
  • 3,2 km de Gara Brasov: 40 de minute de mers/10 minute cu masina/25 de minute cu autobuzul
  • 3,5 km de Bazinul Olimpic si Sala Sporturilor Dumitru Popescu Colibasi: 44 de minute de mers/10 minute cu masina/25 de minute cu autobuzul
  • 5,5 km km de Coresi Shopping Resort: 15 minute cu masina/30 de minute cu autobuzul
  • 4,0 km de Paradisul Acvatic: 45 minute de mers/8 minute cu masina/30 minute cu autobuzul
  • 12.5 km de Poiana Brasov: 18 minute cu masina/40 de minute cu autobuzul

Facilitati

Parcare publica Parcare publica
Wi-Fi gratuit Wi-Fi gratuit
Camere de nefumatori Camere de nefumatori
Vedere Vedere
Cabina de dus Cabina de dus
TV TV
Bucatarie / chicineta Bucatarie / chicineta

Tip pat

Single Single

Tipul locatiei

Studio Studio

Tip discount

Avans nerambursabil Avans nerambursabil

Distanta fata de centru

Distanta fata de centru0Km
Trebuie să fiţi autentificat pentru a putea adaugă comentarii.
Rezervari
Locatie foarte buna si personal amabil
Rezervari
Cei de la receptie sunt foarte amabili, toate au fost frumoase si confortabile, micul dejun exceptional. Camerele sunt curate, toate facilitatile incluse. O sa mai revin cu placere aici
Rezervari
1 - Recepționerul a fost foarte amabil. 2 - Locul de amplasare a fost excelent 3 - Micul dejun oferit este abundent 4 - Raportul preț-calitate este ok. 5 - am sosit inainte de ora stabilita si nu au avut nici o problema in privinta asta. Fiecare pat are propria lampa si priza
Rezervari
Cred că este una dintre cele mai curate pensiuni pe care le-am văzut vreodată. Este confortabil și este liniștită. Având pub la subsol este chiar mai bine. Sorbiți-vă cafeaua, beți o bere, mâncați un sandwich ascultând muzică bună. Este frumos!
Rezervari
preturi bune, cu mic dejun inclus

Vezi puncte de interes

0722 396 035