BonSejour Camera 9

De la 150 LEI
Total: 0.00 Lei

Pensiunea BonSejour este situata pe strada Aurel Vlaicu, la numarul 66. Pensiunea este pozitionata intr-o locatie care ofera acces rapid inspre Gara Brasov, Centrul Comercial si Centrul Istoric din orasul Brasov. Pensiunea are disponibile spre inchiriere 9 camere individuale la care se ofera cheie proprie si acces la bucatarie comuna. 

Pensiunea BonSejour este o unitate de cazare linistita, oferita spre inchiriere atat turistilor care doresc sa viziteze orasul Brasov, cat si oamenilor de afaceri care vin in acest oras in interes personal sau de serviciu. Pensiunea este una dotata cu tot ce este necesar pentru o sedere placuta in orasul Brasov, iar inchiriere in regim hotelier va asigura acces privat la locatie.

Apartamentul este localizat la etajul al treilea (mansarda pensiunii) si este format dintr-un dormitor cu pat dublu si living cu canapea extensibila. Pensiunea este localizata la nici 3 km distanta fata de Centrul Istoric al Brasovului, ceea ce va permite accesul rapid catre principalele monumente istorice din oras. De asemenea, pozitionarea pensiunii la doar 10 minute de mers pe jos fata de Gara Brasov, face ca accesul la pensiune sa fie unul usor si in cazul in care calatoriti la Brasov cu trenul. Apartamentul are in dotare bucatarie proprie si baie. Bucataria este una spatioasa complet mobilata si utilata cu tot ce este necesar. Apartamentul poate acomoda pana la 4 persoane.

Unitatea de cazare ofera Wi-Fi gratuit, aragaz, frigider, cuptor cu microunde, filtru de cafea. Cazarea in regim hotelier va asigura acces privat la locatie, menaj gratuit la o cazare de minim 3 zile si receptie telefonica 24/24 ore. La cerere ZeBrasov va ofera servicii de spalatorie si curatatorie contra cost.

Puncte de interes si distanta fata de Pensiunea BonSejour:

  • la 3,2 km de Piata Sfatului: 40 minute de mers/8 minute cu masina/25 minute cu autobuzul
  • la 1,5 km de Spitalul Regina Maria: 20 minute de mers/4 minute cu masina/18 minute cu autobuzul
  • la 1,1 km de Gara Brasov: 14 minute de mers/4 minute cu masina/10 minute cu autobuzul
  • la 1,3 km de Bazinul Olimpic si Sala Sporturilor Dumitru Popescu Colibasi: 17 minute de mers/5 minute cu masina/12 minute cu autobuzul
  • la 2,2 km km de Coresi Shopping Resort: 27 minute de mers/5 minute cu masina/19 minute cu autobuzul
  • la 2,9 km de Paradisul Acvatic: 29 minute de mers/6 minute cu masina/11 minute cu autobuzul
  • la 15,1 km de Poiana Brasov: 23 minute cu masina/16 minute cu autobuzul

Aceasta locatie se inchiriaza cu contract de inchiriere in baza codului civil. Aceasta locatie nu este o structura de cazare.

Facilitati

Parcare publica Parcare publica
Wi-Fi gratuit Wi-Fi gratuit
Camere de nefumatori Camere de nefumatori
Cada Cada
TV TV
Animale de companie Animale de companie
Bucatarie / chicineta Bucatarie / chicineta

Tip pat

Dublu Dublu

Tipul locatiei

Studio Studio

Tip discount

Avans nerambursabil Avans nerambursabil

Distanta fata de centru

Distanta fata de centru2700m
Trebuie să fiţi autentificat pentru a putea adaugă comentarii.
Rezervari
cea mai aerisita si linistita camera din pensiune. O sa mai revin aici daca camera va fi disponibila si pe viitor
Rezervari
Ar fi fost mai confortabil un pat matrimonial, dar aceasta este decizia conducerii pensiunii. Sunt si minusuri, dar per total a fost o alegere buna
Rezervari
Frumos
Cont inexistent
Cameră foarte spațioasă, pături și saltele confortabile. Priveliștea minunată către Vârful Tâmpa. Minus ar fi parcarea ( nu au locuri de parcare, se parchează pe trotuar sau pe stradă, unde găsești)

Vezi puncte de interes

0722 396 035