BonSejour Camera 9

De la 130 LEI
Total: 0.00 Lei

Pensiunea BonSejour este situata pe strada Aurel Vlaicu, la numarul 66. Pensiunea este pozitionata intr-o locatie care ofera acces rapid inspre Gara Brasov, Centrul Comercial si Centrul Istoric din orasul Brasov. Pensiunea are disponibile spre inchiriere 9 camere individuale la care se ofera cheie proprie si acces la bucatarie comuna. 

Pensiunea BonSejour este o unitate de cazare linistita, oferita spre inchiriere atat turistilor care doresc sa viziteze orasul Brasov, cat si oamenilor de afaceri care vin in acest oras in interes personal sau de serviciu. Pensiunea este una dotata cu tot ce este necesar pentru o sedere placuta in orasul Brasov, iar inchiriere in regim hotelier va asigura acces privat la locatie.

Apartamentul este localizat la etajul al treilea (mansarda pensiunii) si este format dintr-un dormitor cu pat dublu si living cu canapea extensibila. Pensiunea este localizata la nici 3 km distanta fata de Centrul Istoric al Brasovului, ceea ce va permite accesul rapid catre principalele monumente istorice din oras. De asemenea, pozitionarea pensiunii la doar 10 minute de mers pe jos fata de Gara Brasov, face ca accesul la pensiune sa fie unul usor si in cazul in care calatoriti la Brasov cu trenul. Apartamentul are in dotare bucatarie proprie si baie. Bucataria este una spatioasa complet mobilata si utilata cu tot ce este necesar. Apartamentul poate acomoda pana la 4 persoane.

Unitatea de cazare ofera Wi-Fi gratuit, aragaz, frigider, cuptor cu microunde, filtru de cafea. Cazarea in regim hotelier va asigura acces privat la locatie, menaj gratuit la o cazare de minim 3 zile si receptie telefonica 24/24 ore. La cerere ZeBrasov va ofera servicii de spalatorie si curatatorie contra cost.

Puncte de interes si distanta fata de Pensiunea BonSejour:

  • la 3,2 km de Piata Sfatului: 40 minute de mers/8 minute cu masina/25 minute cu autobuzul
  • la 1,5 km de Spitalul Regina Maria: 20 minute de mers/4 minute cu masina/18 minute cu autobuzul
  • la 1,1 km de Gara Brasov: 14 minute de mers/4 minute cu masina/10 minute cu autobuzul
  • la 1,3 km de Bazinul Olimpic si Sala Sporturilor Dumitru Popescu Colibasi: 17 minute de mers/5 minute cu masina/12 minute cu autobuzul
  • la 2,2 km km de Coresi Shopping Resort: 27 minute de mers/5 minute cu masina/19 minute cu autobuzul
  • la 2,9 km de Paradisul Acvatic: 29 minute de mers/6 minute cu masina/11 minute cu autobuzul
  • la 15,1 km de Poiana Brasov: 23 minute cu masina/16 minute cu autobuzul

 

Facilitati

Parcare publica Parcare publica
Wi-Fi gratuit Wi-Fi gratuit
Camere de nefumatori Camere de nefumatori
Cada Cada
TV TV
Animale de companie Animale de companie
Bucatarie / chicineta Bucatarie / chicineta

Tip pat

Dublu Dublu

Tipul locatiei

Studio Studio

Tip discount

Avans nerambursabil Avans nerambursabil

Distanta fata de centru

Distanta fata de centru2700m
Trebuie să fiţi autentificat pentru a putea adaugă comentarii.
Booking.com
Personalul este foarte amabil. Pe mine m-au ajutat cu tot ceea ce am avut nevoie. Am solicitat o camera in care sa fie liniste si am primit-o. Am solicitat indicatii pentru a ajunge in centrul orasului, le-am primit. Se ajunge usor cu un autobuz, cred ca sunt cca 4 statii. Am avut nevoie sa calc niste haine, s-a gasit o solutie si le-am calcat. Pensiunea este la cca 2 statii de autobuz/troleibuz de gara. Sunt 2 autobuze care pot fi luate de la gara si ajung la pensiune: 23 si 23B, statia se numeste Iancu Jianu si autobuzul opreste f aproape de pensiune. Eu am ales sa merg pe jos de la gara, drumul a durat 10-12 min. Exista o statie de taxiuri la 5 min de mers pe jos de la pensiune. Acolo exista si un supermarket.
Rezervari
cea mai aerisita si linistita camera din pensiune. O sa mai revin aici daca camera va fi disponibila si pe viitor
Rezervari
Ar fi fost mai confortabil un pat matrimonial, dar aceasta este decizia conducerii pensiunii. Sunt si minusuri, dar per total a fost o alegere buna
Rezervari
Frumos

Vezi puncte de interes

0722 396 035