Studio 112

De la 120 LEI
Total: 0.00 Lei

Studio 112 va ofera cazare in minunatul oras Brasov, intr-un studio localizat vis-a-vis de Centrul de agrement si sala de conferinte Kronwell. In imediata vecinatate de Gara Brasov, Studio 112 este localizat pe Bulevardul Garii nr. 20, la etajul 7 din 12 al unui bloc de locuinte ce se afla intr-o zona linistita. Structura, pozitia si dotarile acestei locatii va vor asigura confortul necesar in sejurul dumneavoastra la Brasov. Vederea extraordinara catre muntele Tampa este data de faptul ca garsoniera este situata la etajul 7 din 12 intr-un bloc de locuinte, cu 2 lifturi de acces. Studio 112 se poate inchiria in regim hotelier, iar locatia va ofera un acces rapid spre Gara Brasov, in centrul vechi al orasului sau inspre Coresi Mall.

 

Studio 112 este localizat la o distanta de doar 3 minute fata de Bazinul Olimpic si Sala Sporturilor si la o distanta de 3 kilometri fata de Centrul Vechi al orasului. Locatia este situata intr-o zona din care aveti acces direct la punctele de interes din orasul Brasov si la centrele comerciale ale orasului. Astfel ca in zona aveti acces facil inspre Coresi Mall si Unirea Mall si inspre restaurante, pub-uri si supermarket-uri care va vor asigura un sejur cat mai placut in orasul Brasov.

Studio-ul este de tip superior si este potrivit pentru un sejur romantic, de relaxare sau in scop de afaceri. Studio-ul dispune de o zona de living cu pat matrimonial. Bucataria este deschisa si este dotata eficient si mobilata intr-un stil modern. Studio-ul dispune de baie proprie.. Structura de cazare poate acomoda un maxim de 2 persoane.

Unitatea de cazare este dotata cu TV, Wi-Fi gratuit, aragaz, frigider, cada, cuptor cu microunde si filtru de cafea. Cazarea in regim hotelier va asigura acces privat la locatie, menaj gratuit la o cazare de minim 3 zile, la cerere, si suport telefonic 24 din 24 de ore. Va putem oferi servicii de spalatorie si uscatorie rufe contra cost.

Puncte de interes si distanta fata de locatia de cazare Studio 112:
- 240 metri de Gara Brasov: 3 minute de mers 
- 1,4 km de Spitalul Regina Maria: 20 de minute de mers pe jos/4 minute de mers cu masina/10 minute de mers cu autobuzul
- 3.1 km de Piata Sfatului: 40 de minute de mers pe jos/10 minute de mers cu masina/22 minute de mers cu autobuzul
- 350 m de Bazinul Olimpic si Sala Sporturilor Dumitru Popescu Colibasi: 5 minute de mers/2 minute de mers cu masina
- 3 km de Coresi Shopping Resort: 25 de minute de mers pe jos/6 minute cu masina/17 minute de mers cu autobuzul
- 3.5 km de Paradisul Acvatic: 42 de minute de mers/8 minute de mers cu masina/15 minute de mers cu autobuzul
- 16 km de Poiana Brasov: 24 de minute cu masina/60 de minute cu autobuzul

 

Aceasta locatie nu este o structura de cazare ci o locatie care se inchiriaza cu contract de inchiriere

Facilitati

Parcare publica Parcare publica
Wi-Fi gratuit Wi-Fi gratuit
Camere de nefumatori Camere de nefumatori
Vedere Vedere
TV TV
Animale de companie Animale de companie
Bucatarie / chicineta Bucatarie / chicineta
Centrala proprie Centrala proprie

Tip pat

Dublu Dublu

Tipul locatiei

Studio Studio

Tip discount

Avans nerambursabil Avans nerambursabil

Distanta fata de centru

Distanta fata de centru3400m
Trebuie să fiţi autentificat pentru a putea adaugă comentarii.
Booking.com
Camerele sunt curate, încalzite atât cât trebuie . Zona in care este amplasat blocul deși este circulata nu este zgomot .
Booking.com
Studio cochet, confortabil, bine amplasat ca si locatie. Servicii ireprosabile cu privire la cazare. Este un plus ca in imediata apropiere se afla magazine comerciale deschise non- stop, Gara, mijloace de transport care faciliteaza circulatia rapida pana in centrul brasovului.
Booking.com
Personalul a fost foarte amabil, am avut tot ce ne-am dorit la dispozitie, ne-am simtit ca acasa si cu siguranta vom mai reveni cu mare placere.
Rezervari
Superb oras. Foarte curata garsoniera si confortabila. Este necesar un astfel de serviciu de cazare in Brasov. Privat si la preturi de hotel
Rezervari
Ni s-a oferit ajutor la cerere, iar lenjeria a fost schimbata la fiecare 3 zile. Felicitari
Rezervari
Servicii ireprosabile
Vezi toate comentariile

Vezi puncte de interes

0722 396 035