La Nuc Studio 2

De la 150 LEI
Total: 0.00 Lei

Vila La Nuc este pozitionada pe strada Dumbrava Rosie, la numarul 22, intr-un cartier linistit din orasul Brasov. Aceasta unitate de cazare este disponibila spre inchiriere in regim hotelier pe camere separate. Vila La Nuc este pozitionata intr-o locatie care ofera acces rapid inspre Gara Brasov, Centrul Comercial si Centrul Istoric din orasul Brasov.

Vila La Nuc este recomandata pentru tot cei care cauta o locatie linistita pentru a petrece un sejur la Brasov. In aceeasi masura camerele disponibile spre inchiriere din cadrul vilei La Nuc sunt recomandate oamenilor care ajung in Brasov in interes de serviciu sau pentru afaceri. Vila are disponibile spre inchiriere in cadrul imobilului 2 apartamente si 4 studio-uri. Acestea se inchireaza individual, cu cheie proprie pentru acces la locatie.

Garsoniera 2 este situata la parterul imobilului cu acces din curtea interioara, de langa terasa. Garsoniera este una spatioasa, decomandata cu intrare in bucatarie si de acolo in dormitor. Bucataria este complet utilata, iar baia este proprie. Pe langa patul matrimonial, are in dotare si o canapea extensibila foarte confortabila. Garsoniera poate acomoda un numar de maxim 4 persoane.

Unitatea de cazare ofera Wi-Fi gratuit, aragaz, frigider, cuptor cu microunde, filtru de cafea. Cazarea in regim hotelier va asigura acces privat la locatie, menaj gratuit la o cazare de minim 3 zile si receptie telefonica 24/24 ore. La cerere ZeBrasov va ofera servicii de spalatorie si curatatorie contra cost.

Puncte de interes si distanta fata de Vila La Nuc:

  • la 2,7 km de Piata Sfatului: 35 minute de mers pe jos/8 minute cu masina/22 minute cu autobuzul
  • la 2,0 km de Spitalul Regina Maria: 36 minute de mers/6 minute cu masina/17 minute cu autobuzul
  • la 2,6 km de Gara Brasov: 34 minute de mers/6 minute cu masina/20 minute cu autobuzul
  • la 2,8 km de Bazinul Olimpic si Sala Sporturilor Dumitru Popescu Colibasi: 36 minute de mers/7 minute cu masina/22 minute cu autobuzul
  • la 3,7 km km de Coresi Shopping Resort: 47 minute de mers/10 minute cu masina/33 minute cu autobuzul
  • la 2,1 km de Paradisul Acvatic: 26 minute de mers/6 minute cu masina/25 minute cu autobuzul
  • la 14,5 km de Poiana Brasov: 22 minute cu masina/70 minute cu autobuzul

Aceasta locatie se inchiriaza cu contract de inchiriere in baza codului civil. Aceasta locatie nu este o structura de cazare.

Facilitati

Parcare publica Parcare publica
Wi-Fi gratuit Wi-Fi gratuit
Camere de nefumatori Camere de nefumatori
Cabina de dus Cabina de dus
TV TV
Animale de companie Animale de companie
Bucatarie / chicineta Bucatarie / chicineta
Centrala proprie Centrala proprie

Tip pat

Dublu Dublu
Canapea extensibila dubla Canapea extensibila dubla

Tipul locatiei

Studio Studio

Tip discount

Avans nerambursabil Avans nerambursabil

Distanta fata de centru

Distanta fata de centru2500m
Trebuie să fiţi autentificat pentru a putea adaugă comentarii.
Rezervari
O sa revin cu siguranta Foarte cald, camera a fost foarte ok. Calitate-pret foarte buna! Cam greu cu parcarea, locatia neavand locuri de parcare
Rezervari
O sa revenim cu siguranta camera foarte mare si totul aranjat si curat
Rezervari
Curat, frumos,spațios. Ca și sugestie, fie sa se adauge ceva covoare pe jos fie sa se pună la dispoziție papuci. La fel și în baie. Este necesar un set de preșuri de baie sau macar un prosop pe jos pentru după duș.
Rezervari
Totul este in regula, curatenie, locatie buna, toate facilitatile de acasa. Recomand cu mare drag si o sa revenim cu prima ocazia Singurul dezavantaj e lipsa locurilor de parcare, nevoiti fiind sa parcam masina pe trotuar
Rezervari
Al doilea pat - o canapea extensibila - este extrem de inconfortabila... noi fiind multi nu am fost multumiti. Pentru un cuplu camera pare perfecta
Rezervari
Locul curat, modern si cel mai mult mi-a placut ca cei de la locatie au fost extrem de prietenosi si de flexibili la doleantele noastre.
Vezi toate comentariile

Vezi puncte de interes

0722 396 035