La Nuc Studio 4

De la 220 LEI
Total: 0.00 Lei

Vila La Nuc este o unitate de cazare situata intr-un cartier rezidential linistit, pe strada Dumbrava Rosie, la numarul 22. Vila este oferita spre inchiriere in regim hotelier pe camere separate, cu acces privat la locatie pe baza de cheie. Vila La Nuc este pozitionata intr-o locatie care ofera acces rapid inspre Gara Brasov si inspre Centrul Comercial si Centrul Istoric din orasul Brasov, cu ajutorul mijloacelor de transport in comun.

Vila este una dotata cu tot ce este necesar pentru o sedere placuta in orasul Brasov, iar personalul ZeBrasov este unul amabil, mereu prezent la cererile dumneavoastra. Vila are disponibile spre inchiriere in cadrul imobilului 2 apartamente si 4 studio-uri.

Studio 4 este o garsoniera foarte luminoasa fiind situata la etajul 1 al imobilului cu vedere la curtea interioara si gradina. Garsoniera este decomandata cu o bucatarie spatioasa si un dormitor mare care poate acomoda pana la 4 persoane intr-un pat matrimonial si o canapea extensibila. Baia este prevazuta cu cabina de dus, cu un spatiu generos. Aceasta garsoniera are ca particularitate faptul ca este un pic mai retrasa, are ferestre mari, dar nu foarte luminoase care dau inspre casa scarii. Cu toate acestea este o garsoniera foarte intima si draguta. Si aceasta structura poate acomoda tot 4 persoane, deoarece canapeaua extensibila este una foarte confortabila. 

Unitatea de cazare ofera Wi-Fi gratuit, aragaz, frigider, cuptor cu microunde, filtru de cafea. Cazarea in regim hotelier va asigura acces privat la locatie, menaj gratuit la o cazare de minim 3 zile si receptie telefonica 24/24 ore. La cerere ZeBrasov va ofera servicii de spalatorie si curatatorie contra cost.

Puncte de interes si distanta fata de Vila La Nuc:

  • la 2,7 km de Piata Sfatului: 35 minute de mers pe jos/8 minute cu masina/22 minute cu autobuzul
  • la 2,0 km de Spitalul Regina Maria: 36 minute de mers/6 minute cu masina/17 minute cu autobuzul
  • la 2,6 km de Gara Brasov: 34 minute de mers/6 minute cu masina/20 minute cu autobuzul
  • la 2,8 km de Bazinul Olimpic si Sala Sporturilor Dumitru Popescu Colibasi: 36 minute de mers/7 minute cu masina/22 minute cu autobuzul
  • la 3,7 km km de Coresi Shopping Resort: 47 minute de mers/10 minute cu masina/33 minute cu autobuzul
  • la 2,1 km de Paradisul Acvatic: 26 minute de mers/6 minute cu masina/25 minute cu autobuzul
  • la 14,5 km de Poiana Brasov: 22 minute cu masina/70 minute cu autobuzul

Aceasta locatie se inchiriaza cu contract de inchiriere in baza codului civil. Aceasta locatie nu este o structura de cazare.

Facilitati

Parcare publica Parcare publica
Wi-Fi gratuit Wi-Fi gratuit
Cabina de dus Cabina de dus
TV TV
Animale de companie Animale de companie
Bucatarie / chicineta Bucatarie / chicineta
Centrala proprie Centrala proprie

Tip pat

Dublu Dublu
Canapea extensibila dubla Canapea extensibila dubla

Tipul locatiei

Studio Studio

Tip discount

Avans nerambursabil Avans nerambursabil

Distanta fata de centru

Distanta fata de centru2500m
Trebuie să fiţi autentificat pentru a putea adaugă comentarii.
Rezervari
Cartier linistit. Scari alunecoase, era bine daca era acoperite ca sa nu mai ploua pe ele
Rezervari
Raportul calitate-pret este foarte bun. Camera a fost spatioasa, calduroasa (are centrala proprie si am setat temperatura dorita din termostat). Am fost multumiti de conditiile oferite.
Rezervari
Căldură, paturi ok, lenjeria de la ei curata perne curate baie la fel de curata frigider/microunde/ustensile de bucătărie curate, chiar dacă nu le am folosit, în principiu a fost totul bine, nu e nimic de reclamat, dar se poate și mai bine
Rezervari
Raport pret calitate ok.
Rezervari
F. slaba conexiunea la internet
CARMEN
Totul a fost foarte bine, mai putin conexiunea la internet. Ospitalitate, curatenie, corectitudine! Vom reveni!
Vezi toate comentariile

Vezi puncte de interes

0722 396 035