Studio 43

De la 120 LEI
Total: 0.00 Lei

Studio 43 este un studio standard localizat la doar 200 de metri de Gara Brasov, dar si de Bazinul Olimpic Brasov.

Acest studio poate fi închiriat in regim hotelier, iar localizarea acestuia la doar 2 minute de mers pe jos fat de Gara Brasov va faciliteaza deplasarea in cazul in care calatoriti la Brasov cu trenul. Garsoniera este situata la 2 km fata de Centrul Vechi al Brasovului, unde puteti ajunge cu autobuzul numarul 4.

In imprejurimi se regasesc o varietate de restaurante, magazine comerciale cum ar fi:  Restaurant Rotmans, Restaurant Romantik, Pizza Hot, Profi Supermarket, Penny Market si Unirea Mall.

Studio-ul se afla la etajul 3 din 10 intr-un bloc de locuinte, avand 2 lifturi de acces si o suprafata de 30 mp. Studio-ul este  dotat cu pat matrimonial, bucatarie decomandata si baie proprie.

Unitatea de cazare ofera TV, wi-fi gratuit, aragaz, frigider, cabina de dus, cuptor cu microunde, filtru de cafea si poate acomoda 2 persoane.

 

Puncte de interes:

  • la 15 km de Poiana Brasov
  • la 4 km de Paradisul Acvatic
  • la 3 km de Coresi Shopping Resort
  • la 500 m de Bazinul Olimpic si Sala Sporturilor
  • la 1,2 km de Spitalul Regina Maria
  • la 3 km de Centrul Vechi
  • la 200 metri de Gara Brasov

Facilitati

Parcare publica Parcare publica
Wi-Fi gratuit Wi-Fi gratuit
Camere de nefumatori Camere de nefumatori
Cabina de dus Cabina de dus
Masina de spalat Masina de spalat
TV TV
Animale de companie Animale de companie
Bucatarie / chicineta Bucatarie / chicineta
Centrala proprie Centrala proprie

Tip pat

Dublu Dublu

Tipul locatiei

Studio Studio

Tip discount

Avans nerambursabil Avans nerambursabil

Distanta fata de centru

Distanta fata de centru3400m
Trebuie să fiţi autentificat pentru a putea adaugă comentarii.
Booking.com a scris pe 2017-01-17 13:05:10:
+Bloc curat, doua lifturi, parcare in fata blocului, piata `Dacia` in spatele blocului, gara foarte aproape, statie Taxi linga bloc, garsoniera spre nord, racoroasa, fara aer conditionat.(nu am avut nevoie chiar daca afara erau 38 de grade).-Patul foarte incomod. Saltea ieftina, rostul din placi de carton presat. Am dormit groaznic. Nu am semnalat nemultumiri unitatii.
Booking.com a scris pe 2017-01-17 13:17:25:
+Mijloace de transport in apropiere, curat, liniste, seriosi cu respectarea rezervarii-Mici probleme cu boiler-ul dar s-au rezolvat.
Booking.com a scris pe 2017-01-17 14:08:03:
+really near the train station, like 5-7 min walks. The 24hr supermarket is just across the street. The house is fully equipped. -It doesn't looks like the photo on the Internet actually. It's older then we expected. But everything is in great condition.
Booking.com a scris pe 2017-01-20 09:29:33:
Am fost cazati intr-o garsoniera extrem de spatioasa, cu pat dublu queen size si o canapea extensibila. Am avut la dispozitie cuptor cu microunde si frigider, fitru de cafea (noi l-am folosit drept ceainic). Garsoniera a fost extrem de calduroasa, incalzirea functioneaza ireprosabil. Zilnic am mers pe jos pana in Piata Sfatului, distanta este foarte usor de parcurs. In imediata vecinatate am avut supermarket non stop si bancomat, precum si gara. Garsoniera a vazut un numar considerabil de clienti si acest lucru se observa in mobilier si cateva spoturi care atarna de tavan. O reigienizare a spatiului ar prinde bine. De asemenea si vesela este vizibil uzata.
Booking.com a scris pe 2017-01-20 09:30:24:
Super bel appartement situé à 400M de la gare. Un peu difficile à rejoindre le personnel si on n'a pas accès à un téléphone.
Booking.com a scris pe 2017-01-20 09:43:53:
Este situat in centrul orasului, personal amabil, confort, ai de toate in camera. faptul ca se cam aude prin pereti zgomotul din apartamentele vecinilor
Vezi toate comentariile
0722 396 035