La Nuc Studio 5

De la 150 LEI
Total: 0.00 Lei

Vila La Nuc este localizata in Brasov, pe strada Dumbrava Rosie, la numarul 22. Vila La Nuc este situata intr-un cartier linistit, fara iesire spre bulevardele principale, intr-o locatie care ofera acces rapid inspre Gara Brasov si inspre punctele de interes din oras, cu ajutorul mijloacelor de transport in comun. Vila La Nuc, ofera spre inchiriere in regim hotelier unitati de cazare private, mobilate modern si cu tot ce este necesar pentru o acomodare cat mai rapida in acest oras.

Vila La Nuc este o unitate de cazare linistita, in afara strazilor aglomerate din oras, dar localizata intr-o pozitie apropiata de centrul economic al orasului Brasov. Vila are disponibile spre inchiriere in cadrul imobilului 2 apartamente si 4 studio-uri.

Studio 5 din cadrul vilei este mobilat si dotat cu tot ce este nevoie pentru o acomodare rapida, are o baie proprie si o bucatarie complet utilata. Studio cu o structura mare, situat la etajul 1 al imobilului, foarte luminos cu vedere inspre strada principala. Strada nu este una circulata abundent, deci nu este zgomotoasa.

Unitatea de cazare ofera Wi-Fi gratuit, aragaz, frigider, cuptor cu microunde, filtru de cafea. Cazarea in regim hotelier va asigura acces privat la locatie, menaj gratuit la o cazare de minim 3 zile si receptie telefonica 24/24 ore. La cerere ZeBrasov va ofera servicii de spalatorie si curatatorie contra cost.

Puncte de interes si distanta fata de Vila La Nuc:

  • la 2,7 km de Piata Sfatului: 35 minute de mers pe jos/8 minute cu masina/22 minute cu autobuzul
  • la 2,0 km de Spitalul Regina Maria: 36 minute de mers/6 minute cu masina/17 minute cu autobuzul
  • la 2,6 km de Gara Brasov: 34 minute de mers/6 minute cu masina/20 minute cu autobuzul
  • la 2,8 km de Bazinul Olimpic si Sala Sporturilor Dumitru Popescu Colibasi: 36 minute de mers/7 minute cu masina/22 minute cu autobuzul
  • la 3,7 km km de Coresi Shopping Resort: 47 minute de mers/10 minute cu masina/33 minute cu autobuzul
  • la 2,1 km de Paradisul Acvatic: 26 minute de mers/6 minute cu masina/25 minute cu autobuzul
  • la 14,5 km de Poiana Brasov: 22 minute cu masina/70 minute cu autobuzul

Aceasta locatie se inchiriaza cu contract de inchiriere in baza codului civil. Aceasta locatie nu este o structura de cazare.

Facilitati

Parcare publica Parcare publica
Wi-Fi gratuit Wi-Fi gratuit
Cabina de dus Cabina de dus
TV TV
Animale de companie Animale de companie
Bucatarie / chicineta Bucatarie / chicineta
Centrala proprie Centrala proprie

Tip pat

Dublu Dublu

Tipul locatiei

Studio Studio

Tip discount

Avans nerambursabil Avans nerambursabil

Distanta fata de centru

Distanta fata de centru2500m
Trebuie să fiţi autentificat pentru a putea adaugă comentarii.
Catalin
Pro : camera curata , linistita si bine echipata in raport calitate/pret; vedere panoramica foarte buna. Contra: lipsa aerului conditionat (recomandat in sezonul estival)
Rezervari
O camera mare si aerisita. Receptie pana la miezul noptii, lucru ce ne-a ajutat. Bucataria nu avea functionala plita electrica, lucru care ne-a oprit sa gatim. Curatenia nu este impecabila, dar in mijlocul verii presupun ca se face doar la saptamana curatenie generala in locatii
Rezervari
Frumoasa locatie si personal amabil. Minus in locatia era foarte cald de dimineata
Rezervari
Curatenie, loc confortabil, dar locatia cam ambigua. Se ia cheia de la o adresa si apoi cazarea este la alta adresa. Ciudat! Acest lucru trebuia trecut pe site, deoarece am dorit exact adresa de unde s-au luat cheile pentru a ne caza. Locatia unde era cazarea era mai departe de locul dorit de noi. Cu toate acestea confortul, curatenia, mirosul placut, m-au impresionat, comparand cu alte locatii.
Rezervari
Studio spatios, complet mobilitat si cu o bucatarie dotata cu tot ce este necesar. Personalul a fost foarte amabil si dispus sa ne raspunda la intrebari

Vezi puncte de interes

0722 396 035