Studio 67

De la 150 LEI
Total: 0.00 Lei

Studio 67 este un studio oferit spre inchiriere in regim hotelier, localizat pe Bulevardul Victoriei nr. 2, la distanta mica de Gara Brasov. De ce sa alegi sa te cazezi la un studio pe care il poti inchiria in regim hotelier in detrimentul unei camere de hotel? Raspunsul este simplu: intimitatea pe care ti-o ofera structura de cazare in regim hotelier este una pe care cu totii o cautam atunci cand vrem sa mergem intr-un oras pe care vrem sa-l descoperim. Cazarea la Studio 67 va ofera un sejur intim intr-un studio localizat intr-o zona cu acces rapid spre Gara Brasov, in centrul vechi al orasului sau inspre Coresi Mall. Studio 67 este localizat la o distanta de doar 5 minute fata de Bazinul Olimpic si Sala Sporturilor si la o distanta de 3 kilometri fata de Centrul Vechi al orasului. Locatia este situata intr-o zona din care aveti acces direct la punctele de interes din orasul Brasov si la centrele comerciale ale orasului. Astfel ca in zona aveti acces facil inspre Coresi Mall si Unirea Mall si inspre restaurante, pub-uri si supermarket-uri care va vor asigura un sejur cat mai placut in orasul Brasov.

Studio-ul se afla localizat la etajul 5 din 10 intr-un bloc de locuinte. Blocul este dotat cu 2 lifturi, iar accesul in bloc se face pe baza de cartela. Studio-ul dispune de o zona de living cu pat matrimonial. Bucataria este deschisa si este dotata eficient si mobilata modern. Studio-ul dispune de o baie proprie dotata cu cabina de dus. Structura de cazare poate acomoda 2 persoane.

Unitatea de cazare este dotata cu TV, Wi-Fi gratuit, aragaz, frigider, cabina de dus, cuptor cu microunde si filtru de cafea. Cazarea in regim hotelier va asigura acces privat la locatie, menaj gratuit la o cazare de minim 3 zile,la cerere, si suport telefonic 24 din 24 de ore. Va putem oferi servicii de spalatorie si uscatorie rufe contra cost.

Puncte de interes si distanta fata de locatia de cazare Studio 67:
- 350 metri de Gara Brasov: 5 minute de mers
- 2.3 km de Spitalul Regina Maria: 30 de minute de mers/7 minute cu masina/15 minute cu autobuzul
- 3 km de Centrul Vechi: 40 de minute de mers/9 minute cu masina/17 minute cu autobuzul
- 550 m de Bazinul Olimpic si Sala Sporturilor: 8 minute de mers/3 minute cu masina
- 2.2 km de Coresi Shopping Resort: 28 minute de mers/6 minute cu masina/17 minute cu autobuzul
- 3.5 km de Paradisul Acvatic: 41 minute de mers/8 minute cu masina/16 minute cu autobuzul
- 15 km de Poiana Brasov: 23 minute cu masina/60 minute cu autobuzul

Aceasta locatie se inchiriaza cu contract de inchiriere in baza codului civil. Aceasta locatie nu este o structura de cazare.

Facilitati

Parcare publica Parcare publica
Wi-Fi gratuit Wi-Fi gratuit
Camere de nefumatori Camere de nefumatori
Cabina de dus Cabina de dus
TV TV
Animale de companie Animale de companie
Bucatarie / chicineta Bucatarie / chicineta
Centrala proprie Centrala proprie

Tip pat

Dublu Dublu

Tipul locatiei

Studio Studio

Tip discount

Avans nerambursabil Avans nerambursabil

Distanta fata de centru

Distanta fata de centru3400m
Trebuie să fiţi autentificat pentru a putea adaugă comentarii.
Ioana
Garsoniera este curata, foarte aproape de gara. Este mobilata bine, dar patul nu este foarte comod si scartaie la orice miscare. La baie nu am avut niciun fel de problema. Este un magazin non-stop foarte aproape de bloc. Pana in centru, pe jos, faci apx. 30-40 minute.
Rezervari
Curatenie, comfort, pozitionarea garsonierei, masina de spalat, frigiderul mare, cuptor microunde, uscator rufe, uscator par si ventilator mic dar care facea fata cu brio
Rezervari
Toate locatiile ZeBrasov arata foarte bine si personalul de menaj este prezent zilnic la datorie. Sunt foarte multumit de servicile lor, mai ales ca apelez deja cu incredere la ei de an de zile
Vezi toate comentariile

Vezi puncte de interes

0722 396 035