Studio Cerbului

De la 90 LEI
Total: 0.00 Lei


Studio Cerbului este o garsoniera oferita in regim hotelier, in Centrul Istoric din orasul Brasov. Studio-ul se afla pe strada cu acelasi nume, strada Cerbului, la numarul 7. Strada Cerbului este situata in Centrul Vechi al Brasovului, la doar 160 de metri de Strada Sforii care este catalogata drept cea mai ingusta strada din Europa. Strada Sforii are o latime de 111-135 centimetri si a fost construita pentru a facilita accesul pompierilor in zona, in caz de incendiu. La doar 450 de metri de unitatea de cazare se afla Piata Sfatului si Biserica Neagra.  

Studio Cerbului este localizat la parterul unui imobil si are o suprafata de 35 mp. Garsoniera este formata dintr-o camera cu pat matrimonial, bucatarie deschisa si baie proprie cu cabina de dus. In imprejurimi se regasesc o serie de restaurante cum ar fi: restaurant Sergiana, restaurant La Ceaun, restaurant Gaura Dulce, precum si principalele monumente istorice ale orasului Brasov: Biserica Neagra, Strada Sforii, Poarta Schei, Poarta Ecaterina, Casa Negustorilor si Pietrele lui Solomon.

Unitatea de cazare ofera TV, wi-fi gratuit, aragaz, frigider, cabina de dus, masina de spalat, cuptor cu microunde, fierbator, filtru de cafea. Cazarea in regim hotelier va asigura acces privat la locatie, menaj gratuit la o cazare de minim 3 zile si receptie telefonica 24/24 ore. Va punem la dispozitie servicii de spalatorie si uscatorie rufe contra cost.

Puncte de interes si distanta fata de Studio Cerbului:

  • la 300 de metri de Piata Sfatului: 5 minute de mers
  • la 2,1 km de Spitalul Regina Maria: 25 minute de mers/9 minute cu masina/16 minute cu autobuzul 
  • la 3,4 km de Gara Brasov: 45 minute de mers/15 minute cu masina/20 minute cu autobuzul 
  • la 3,5 km de Bazinul Olimpic si Sala Sporturilor Dumitru Popescu Colibasi: 48 minute de mers/16 minute cu masina/20 minute cu autobuzul 
  • la 4,9 km km de Coresi Shopping Resort: 60 minute de mers/16 minute cu masina/36 minute cu autobuzul 
  • la 4,9 km de Paradisul Acvatic: 60 minute de mers/16 minute cu masina/38 minute cu autobuzul 
  • la 14,5 km de Poiana Brasov: 26 minute cu masina/50 minute cu autobuzul 

Aceasta locatie nu este o structura de cazare ci o locatie care se inchiriaza cu contract de inchiriere

Facilitati

Parcare publica Parcare publica
Wi-Fi gratuit Wi-Fi gratuit
Camere de nefumatori Camere de nefumatori
Cabina de dus Cabina de dus
TV TV
Animale de companie Animale de companie
Bucatarie / chicineta Bucatarie / chicineta
Centrala proprie Centrala proprie

Tip pat

Dublu Dublu

Tipul locatiei

Studio Studio

Tip discount

Avans nerambursabil Avans nerambursabil

Distanta fata de centru

Distanta fata de centru300m
Trebuie să fiţi autentificat pentru a putea adaugă comentarii.
Booking.com
Camera si bucatarie foarte moderne. Baia destul de mica, parca nu face parte din apartament.
Booking.com
Apartament spatios, curat, aproape de centru, bine incalzit. Wi-fi-ul a mers foarte bine. Am avut o problema cu poarta de la intrare care s-a blocat la un moment dat, dar ne-a deschis un locatar. Cum curtea interioara este impartita cu vecinii nu recomand acest apartament petrecaretilor,e mai degraba un loc de relaxare.
Booking.com
Mi-a placut in primul rand faptul ca-i central.In plus, conexiunea Wi-Fi este excelenta. Nu mi-a placut intrarea care e destul de deprimanta.Odata ajuns in apartament nu mai e o problema...
Gabriella
Am avut o sedere foarte placuta. Foarte aproape de centru, pe o strada linistita. Nu ne-a deranjat nimeni, foarte liniste in curte. Spatiul a fost suficient pentru doua persoane, centrala a mers foarte bine, foarte curat si aranjat. Internetul a functionat foarte bine. As sugera un covoras la intrarea in casa pentru a pune incaltamintea pe timp de iarna. Recomand.
Constantin
O garsoniera foarte primitoare intr-o locatie centrala
Rezervari
Doresc sa felicit personalul pentru modul in care m-au intampinat si cum s-au comportat per toata perioada sejurului. Studio-ul este unul confortabil, iar pozitia acestuia este una ideala pentru a te putea deplasa usor in zona centrala a Brasovului. Multumesc ZeBrasov si o sa mai revin cu incredere la dvs.
Vezi toate comentariile

Vezi puncte de interes

0722 396 035